Američki prostakluk – pljuvanje i bacanje kokica na glavu: „Oni rade šta hoće!“ /video/

© AP Photo / ElsaTrej Jang
Trej Jang - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2021
Pratite nas
Povratak navijača na tribine u američkoj košarkaškoj ligi je na površinu izbacio najniže porive i izazvao skandale koji bacaju u senku ono najvažnije – košarkašku igru.
Igrač Vašingtona Rasel Vestbruk, čovek koji je oborio rekord po broju tripl-dabl učinaka i zaslužuje svako poštovanje, pobesneo je tokom druge utakmice plej-of serije sa Filadelfijom zbog ponašanja navijača.
On je u pokušaju da izađe sa terena zbog povrede dobio punu kutiju kokica po glavi, zbog čega je burno reagovao i želeo da se obračuna sa navijačima domaćeg tima.
​„Da budem iskren, ovo prelazi sve mere. Nivo nepoštovanja... Navijači rade šta im se hoće... Zamislite da vam neko na ulici sruči kofu kokica na glavu, znate šta bi se desilo. Morate zaštititi igrače, videćemo šta će uraditi NBA“, rekao je Vestbruk.
Vestbruk se suočio i sa brojnim psovkama, jednako kao i košarkaš Atlante i saigrač Bogdana Bogdanovića Trej Jang, u Njujorku.
Mladi bek je tokom prve utakmice serije ušao u sukob sa navijačima, odgovarao je na provokacije, ali nije mogao ni da pretpostavi šta ga čeka u drugoj.
Naime, tokom pauze Jang je stajao blizu aut linije, blizu navijača i u jednom momentu ga je neidentifikovana muška osoba pljunula.
​To je na velikom ekranu video i košarkaš Njujorka Derik Rouz koji je reagovao u neverici, odmahivanjem glave, a Jang je potom imao i poruku za Nikse.
„Vidimo se u Atlanti!“
​► Dominacija kakvu Evropa ne pamti – Micić je najbolji!
► „Luda glava“ koja sa Lukom nastavlja da oduševljava Ameriku
► Bogdana je izdalo najjače oružje! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala