Vuds se pojavio i poslao poruku teško bolesnoj devojčici: „Možeš ti to“!

© AP Photo / Phelan M. EbenhackGolfer Tajger Vuds
Golfer Tajger Vuds - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2021
Pratite nas
Tajger Vuds, najbolji golfer svih vremena, pojavio se prvi put u javnosti otkako je doživeo saobraćajnu nesreću u februaru ove godine, te mladoj sportistkinji koja boluje od retke bolesti pružio inspirativnu poruku.
Desetogodišnja Luna Perone boluje od retkog i agresivnog oblika raka kostiju, a ovog vikenda bila je na jednoj fudbalskoj utakmici na Floridi kada je „naletela“ na Vudsa.
Ikona golfa, koji se i dalje oporavlja od teških povreda potkolenice koje je zadobio tokom udesa 23. februara, pozirao je na štakama sa Peroneovom.
Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli #LPstrong Luna Belle Perrone (@luna_perrone)

„Imala sam kratak razgovor sa Tajgerom Vudsom ovog vikenda kada sam naletela na njega na fudbalskom terenu! Rekao mi je da „ostanem jaka“, što je oduvek bio moj cilj! Ostanite jaki fizički i mentalno, i nadahnite druge da čine isto! Bez obzira kroz šta prolaziš, možeš ti to!“, napisala je devojčica na Instagram profilu uz fotografiju sa Vudsom.
Vuds je na fotografiji pozirao sa osmehom, a pored štaka vidi se i sliv na nozi koja mu je operisana.
Nije jasno zbog čega je čuveni golfer bio na fudbalskom terenu na Floridi, imajući u vidu da se od marta oporavlja u svojoj više miliona vrednoj vili u Džupiter Ajlandu.
Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli Tiger Woods (@tigerwoods)

Ovo pojavljivanje Vudsa u javnosti prvo je posle mesec dana kada je podelio svoju prvu fotografiju nakon nesreće koju je doživeo.
Osvajač 82 trofeja na PGA Turu još uvek nije objavio svoj plan oporavka, ali nastavlja da bodri druge kolege putem društvenih mreža.
„Ovo je kolaps“: Olimpijske igre u Japanu neizvesne ― Amerika dolila „ulje na vatru“
Bjelica za Sputnjik: Maja je pravi lider, idemo po zlato u Japan /video/
Mladi bokser ponovo s trobojkom uz poruku: „Na Lovćenu Njegoš spava...“ /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala