Partizan rutinski otvorio plej-of Superlige

© Foto : ABA / Partizan NISTrener KK Partizan Aleksandar Matović
Trener KK Partizan Aleksandar Matović - Sputnik Srbija, 1920, 27.05.2021
Pratite nas
Košarkaši Partizana pobedili su Mladost iz Zemuna 70:50 u prvoj utakmici četvrtfinala Superlige Srbije.
Izabranici Aleksandra Matovića odigrao su dobar meč, pre svega defanzivno i nalaze se na korak do plasmana među četiri najbolje ekipe u Srbiji.
Partizan je odigrao prvi takmičarski meč još od 26. aprila kada su pobedom okončali jako lošu sezonu u ABA ligi. Prethodni period proveli su igrajući prijateljske utakmice i konačno su dočekali takmičarski duel.
Crno-beli utakmicu su rešili u drugom poluvremenu u kom su primili samo 24 poena, dok su postigli 38.
Odličnu utakmicu odigrao je talentovani Uroš Trifunović koji je postigao 16 poena. Pratio ga je Nemanja Dangubić sa 12, a isto toliko postigao je Novica Veličković.
Solidan je bio i Ognjen Jaramaz sa devet, dok je Dreksel, bivši igrači Mladosti, meč završio sa šest poena. Mladi Miletić imao je četiri, a u listu strelaca upisao se i Stepanović koji je do pre nekoliko dana nosio dres užičke Slobode.
Na drugoj strani Gombod je ubacio 14, dok je Aleksandar Aranitović, bivši igrač Partizana, postigao 10 poena. Talentovani Belić ubacio je poen manje od Sanija Aranitovića.
Ranije u toku dana Mega je povela u seriji protiv Vojvodine, kao i Borac koji je slavio u Železniku protiv FMP-a. Serija između Crvene zvezde i Zlatibora počeće 30. maja.
Bogdana je izdalo najjače oružje! /video/
Dominacija kakvu Evropa ne pamti – Micić je najbolji!
Petorka za budućnost u kojoj nema Zvezde i Partizana ali ima više Srbije nego ikada
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala