Surova kazna zbog skidanja šortsa – „šut karta“ iz Zvezde?!

© Sputnik / Lola ĐorđevićMarko Gobeljić
Marko Gobeljić - Sputnik Srbija, 1920, 27.05.2021
Pratite nas
Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić će, po svemu sudeći, biti sankcionisan raskidanjem ugovora sa šampionom Srbije, saznaje Sputnjik. Potencijalno ista sudbina sprema se i mladom napadaču Nikoli Krstoviću.
Detalj sa utakmice Crvena zvezda – Partizan u finalu Kupa Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2021
Detalji sa derbija o kojima priča cela Srbija! /video/
Gobeljić i Krstović su obeležili „večiti“ derbi u finalu Kupa Srbije, u kojem je Zvezda savladala Partizan posle boljeg izvođenja jedanaesteraca i posle 14 godina osvojila „duplu krunu“.
Gobeljićevu odluku da skine šorts pred golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem videla je javnost i van Srbije, koja je ostala šokirana potezom 28-godišnjeg fudbalera.
Zbog toga je iskusnog levog beka kritikovao i trener Dejan Stanković, ali i sportski direktor Mitar Mrkela, koji je u saopštenju naveo „da će kazniti Gobeljića“, kao i da „želi da se izvini javnosti“ zbog njegovog ponašanja.
Haos na derbiju FK Crvena zvezda i FK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2021
Kako je svetkovina postala rijaliti /foto, video/
Kako saznaje Sputnjik iz izvora bliskih Crvenoj zvezdi, pomenuta kazna bi trebalo da bude raskid ugovora na kraju sezone za fudbalera koji je u crveno-belom dresu od 2017. godine.
Kao klub sa visokom reputacijom, novi-stari šampion Srbije mora da vodi računa o ponašanju svojih fudbalera, a Gobeljićevo delovanje posle poslednjeg sudijskog zvižduka na derbiju bilo je za svaku osudu, te zahteva i rigoroznu kaznu.
Slična sudbina mogla bi da zadesi i Krstovića, napadača koji je, takođe, imao sukob sa Stojkovićem – i to usred penal serije.
Krstović se iskusnom čuvaru mreže crno-belih uneo u lice posle postignutog jedanaesterca, da bi zatim pao na travu nakon što je Stojković odreagovao guranjem lopte u lice Krstovića.
​„Malo su me ponele emocije, pa sam zato tako odreagovao. Ovaj pogodak posvećujem mojoj porodici koja me je uvek podržavala, u lepim i teškim trenucima“, rekao je Krstović posle meča.
Situacija sa Krstovićem nije jasna kao i sa Gobeljićem, ali bi ugovor i sa njim mogao da bude raskinut.
Ne okreći se, sine!
Nezapamćen haos u finalu Kupa – Zvezda posle penala srušila Partizan i osvojila duplu krunu!
Stanković održao lekciju igračima: Zaveži usta, primi medalju i tišina /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala