Povratak tamo gde je sve i počelo – Kolarov u Zvezdi!

© AP Photo / Matthias SchraderAleksandar Kolarov, srpski fudbaler, tokom Svetskog prvenstva u Rusiji
Aleksandar Kolarov, srpski fudbaler, tokom Svetskog prvenstva u Rusiji - Sputnik Srbija, 1920, 27.05.2021
Pratite nas
Aleksandar Kolarov, bivši reprezentativac Srbije i jedan od najiskusnijih naših aktivnih fudbalera, pridružiće se Crvenoj zvezdi na pripremama i, prema nezvaničnim informacijama, potpisaće dvogodišnji ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana.
Kolarov, koji ima 35 godina, već mesecima se dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom i konačno su dve strane uspele da se dogovore, preneo je „Mocart“, a potvrđeno je za Sputnjik.
Bivši reprezentativac Srbije van domaćeg klupskog fudbala nalazi se 14 godina, pošto je poslednju sezonu u Superligi odigrao u sezoni 2006/2007 kada je nosio dres OFK Beograda.
Kolarov je tada odlučio da ode u Lacio i od tog trenutka krenula mu je inostrana karijera. Tri godine igrao je Rimu, a potom je usledio transfer karijere – prelazak u Mančester siti.
U engleskom klubu proveo je sedam godina, bio je jedan od najstandardnijih fudbalera i proveo je čak sedam godina među Građanima.
Nakon Sitija usledio je povratak u Italiju, a sa Apeninskog poloustrva vraća se tamo gde je sve počelo – u Zvezdu, u Srbiju.
Kolarov bi, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da godišnje zarađuje 600.000 evra, a ugovor će najverovatnije potpisati na dve godine.
Iskusni srpski fudbaler dolazi kao slobodan fudbaler, pošto mu je istekao ugovor sa Interom za koji nije odigrao veliki broj utakmica, najviše zbog povrede.
Kolarov je drugo pojačanje aktuelnog šampiona Srbije nakon što je Aleksandar Dragović dogovorio uslove sa crveno-belima.
Aleksandar Kolarov igrao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, profesionalnu karijeru krenuo je u Čukaričkom, a u Srbiji je još igrao za pomenuti OFK Beograd.
Veliko pojačanje za Zvezdu: „Slušao je svoje srce“ /foto, video/
Kako je svetkovina postala rijaliti /foto, video/
Surova kazna zbog skidanja šortsa – „šut karta“ iz Zvezde?!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala