Titula odlazi – uživo /video/

© AFP 2023 / GERARD JULIEN Navijačice FK Atletiko Madrid
Navijačice FK Atletiko Madrid - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2021
Pratite nas
Minuli vikend doneo je neverovatna uzbuđenja u ligama „petice“. Uzbudljiva borba za titulu vodila se u Španiji i Francuskoj, dok je u Italiji, Engleskoj i Nemačkoj ta trka pre vremena bila odlučena.
Ali, posebno interesantno bilo je u Španiji, i prosto je neverovatan epilog kako je Atletiko Madrid stigao do šampionske titule.
Navijači Bosne i Hercegovine - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2021
Drama u Sarajevu – huligani tukli fudbalere!
Još interesantniji je bio način na koji je sve uživo pratio novinar španskog Asa, čija je neprocenjiva reakcija praćenja paralelnih mečeva Valjadolida i Atletiko Madrida 1:2 (1:0), kao i Real Madrida i Viljareala 2:1 (0:1), postala apsolutni hit na društvenim mrežama.
Sportski novinar Tomas Ronsero, prema čijim reakcijama se nedvosmisleno može zaključiti da je vatreni navijač Real Madrid, reagovao je poput deteta, u trenutku kada je Valjadolid poveo protiv Atletika u 18. minutu golom Oskara Plana.
Ipak, samo dva minuta kasnije i Viljareal je u Madridu stigao do prednostvi protiv kraljevskog kluba, pa je Ronsero već tada počeo da „tone“. Do kraja su i Atletiko i Real uspeli da preokrenu rezultat, ali su "jorgandžije" bile te koje su slavile titulu, a Tomas Ronsero je uživo pratio kako titula odlazi u ruke omraženog kluba...
​Uostalom, pogledajte petominutni video koji će vam na najbolji način dočarati kako je sve to izgledalo.
► Zvanično: Bjeković na čelu FSS
► Tragedija na proslavi titule – preminuo dečak, policija tukla navijače /video/
► Barsa? Real? Ne, Atletiko! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala