Viktor Troicki u svom stilu – luđe i od ludila, psovke, preokret i šokantna pobeda! /foto/

© Sputnik / Miljanov kornerSrpski teniser Viktor Troicki
Srpski teniser Viktor Troicki - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2021
Pratite nas
Viktor Troicki, srpski teniser, odigrao je još jedan „ludački“ meč i preokretom u duelu sa Tijagom Sejbot Vajldom uspeo da nastavi kvalifikacije za Rolan Garos.
Srpski teniser Viktor Troicki - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2021
Troicki za Sputnjik detaljno opisuje muke u Australiji i najavljuje veliku odluku do Vimbldona
Aktivni igrač i selektor srpske Dejvis kup reprezentacije, u pokušaju da se poslednji put kao profesionalac nađe na Rolan Garosu savladao je 121. igrača sveta posle gotovo dva i po sata igre.
Troicki je očajno počeo duel, izgubio je prvi set sa 6:0, ali je naredna dva dobio u taj-brejkovima i obezbedio sebi nastavak snova o učešću na Rolan Garosu.
On je bio na korak od ispadanja pošto je u drugom setu gubio sa 5:2 i Brazilac je imao meč loptu, ali je Viktor sjajnom igrom uspeo da se izvuče iz teškog momenta i da preokrene duel. 
Meč je obeležio i sukob rivala, a Troicki je navodno svom protivniku, uz psovku, rekao da ućuti i da se ne žali za svaki poen.
​U narednoj rundi kvalifikacija Troickog očekuje duel sa Aleksandrom Vukićem, momkom rođenim 1996. godine koji nastupa za Australiju.
Nedavno je Troicki bio gost Sputnjika u emisiji Miljanov korner, gde je govorio o svojoj karijeri, ali i daljim planovima.
► Lajović konačno prekinuo crni niz: „Malo sam sumnjao u sebe“
► Posle debakla je trenirao sa Federerom i – stigao u Beograd
► Novak u utorak kreće u pohod na Beograd!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala