Amerikanac izazvao Teodosića – da li će prihvatiti? /video/

© AFP 2023 / MICHAEL REAVESBivši NBA košarkaš Taj Loson
Bivši NBA košarkaš Taj Loson - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2021
Pratite nas
Taj Loson, nekadašnji NBA košarkaš, izazvao je Miloša Teodosića da odigraju 1-na-1 u dvorani specijalizovanog košarkaškog portala „Jurohups“.
Loson, koji igra za grčki klub Kolosos Rodos, bio je gost „Jurohupsa“ i pričao je o dolasku u Grčku, ekipi u kojoj igra, razlici između evropske i NBA košarke, a na kraju su novinari Amerikanca pitali s kim košarkašem bi voleo da odigra 1-na-1 u njihovoj dvorani.
„Voleo bih da izazovem nekoga odavde, iz Evrope. Miloš Teodosić? Da, Teodosić. Volim kako igra, tako da ga izazivam na 1-na-1 u domu 'Jurohupsa“, rekao je Loson.
Amerikanac, koji ima 33 godina, u periodu od 2011. do 2015. bio je odličan NBA košarkaš, predvodio je Denver Nagetse prosečno beleživši oko 16 poena i osam asistencija, ali posle toga nije uspeo da pronađe istu formu.
Bio je još član Hjustona, Indijane, Sakramenta i kratko Vašingtona, a od 2017. nastupao je u Kini. Ove sezone potpisao je ugovor sa Kolososom, što mu je prvi „izlet“ u Evropi.
„Još ne znam šta ću dalje. Da li ostati u Evropi ili da se vratim u Kinu... Možda da pokušam ponovo u NBA. Imam dosta opcija, videću šta ću dalje“, kazao je Taj Loson.
Ukoliko odluči da ostane u Evropi i potpiše ugovor sa nekom Evrokup ekipom, Loson će možda imati šansu da igra protiv Teodosića, s obzirom da Miloš ima ugovor sa Virtusom koji nastupa u drugom po rangu evropskom klupskom košarkaškom takmičenju.
Čoveku velikog srca su mnogi okrenuli leđa – zbog „izdaje“
Šok za Nikolu Jokića! /video/
Početak Lukine osvete! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala