Bojsi iz Mućki poslao poruku Uragankama: "Izvinite dame, opljačkane ste"

© Foto : screenshot/BlicDžon Čalis – Bojsi iz serije „Mućke“
Džon Čalis – Bojsi iz serije „Mućke“ - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2021
Pratite nas
Britanski glumac Džon Čalis (78) poznat po liku Bojsija iz kultne TV serije "Mućke" čestitao je članicama srpske grupe osvojeno 15. mesto na Evroviziji, ali i istakako da smatra da su zaslužile bolji plasman na takmičenju.
"Izvinite dame - opljačkane ste, kako bi rekao Del Boj. Ipak 102 glasova više nego Engleska. Bravo - napisao je na svom Tviteru.
​Inače, nakon druge polufinalne večeri, kada su članice grupe "Hjuriken", Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević prošle u finale, poznati glumac je objavom na svom Tviteru pokazao koliko je bio oduševljen njihovim nastupom, vokalnim sposobnostima i plesačkim veštinama.
"Rekao sam vam! Kakva zemlja! Večeras je Srbija ponosna!", pisalo je u objavi poznatog glumca.
​Inače, čuveni Bojsi iz serije "Mućke", nekoliko puta je dolazio u posetu u Beograd za koji ima samo reči pohvale. Glumac je u Srbiji snimao dokumentarac upravo o fenomenu serije "Mućke" i njegovom liku, koji je proslavio Srbiju u Velikoj Britaniji.
"Osećao sam se kao pop zvezda, bilo je izvanredno. Stalno su me pitali gde je Marlin", rekao je tada Džon o svom iskustvu tokom boravka u Srbiji.
Pročitajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala