„Er Srbija“ obnavlja letove do Soluna, Praga i Sofije

© Tanjug / ZORAN ZESTICAvion "Er Srbije"
Avion Er Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2021
Pratite nas
Er Srbija je ponovo uspostavila letove do Soluna, a od 4. juna obnavlja i letove do Praga i Sofije, saopšteno je iz nacionalne aviokompanije Srbije.
Srpski nacionalni avio-prevoznik će tokom letnje sezone saobraćati do Soluna sedam puta nedeljno - dva puta dnevno ponedeljkom i petkom, i jednom dnevno utorkom, subotom i nedeljom. Direktan let na ovoj relaciji u proseku traje jedan sat i 15 minuta.
Svečani ispraćaj prvog leta novog aviona „Er Srbije“ sa likom Nikole Tesle za Njujork - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2021
Svečani ispraćaj prvog leta novog aviona „Er Srbije“ sa likom Nikole Tesle za Njujork
„Er Srbija“ će do Praga tokom najvećeg dela letnje sezone leteti dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom. Direktan let između srpske i češke prestonice u proseku traje jedan sat i 40 minuta.
U planu je da se letovi „Er Srbije“ ka Sofiji obavljaju tri puta nedeljno - dva puta dnevno ponedeljkom i jednom dnevno petkom. Direktan let koji povezuje glavne gradove Srbije i Bugarske u proseku traje jedan sat i pet minuta.
U saopštenju se navodi da će, zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnici imati na raspolaganju dobre konekcije između Soluna i brojnih gradova iz mreže „Er Srbije“, kao što su Amsterdam, Stokholm, Pariz, Kopenhagen, Diseldorf, Frankfurt, Beč, Cirih, Podgorica, Berlin, Ljubljana, Moskva i drugi.
Takođe, biće omogućena dobra mrežna povezanost između Sofije i ostalih destinacija „Er Srbije“, među kojima su Stokholm, Pariz, Diseldorf, Frankfurt, Zagreb, Beč, Cirih, Podgorica, Moskva, Ženeva, Njujork, Milano i drugi.
Prag će preko Beograda biti odlično povezan sa Atinom, Solunom, Tiranom, Skopljem, Sarajevom, Istanbulom, Bukureštom i drugim destinacijama u mreži srpskog nacionalnog avio-prevoznika.
Direktor komercijale i strategije u „Er Srbiji“ Jirži Marek rekao je da je odluka o ponovnom uspostavljanju pojedinih letova doneta s obzirom na postepeno popuštanje ograničenja u putovanjima, kao i približavanje vrhunca sezone, prenosi Tanjug.
Pročitajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala