Vesti: Prvi korak Rusije i Amerike u susret jedna drugoj /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 20.05.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
  • U Srbiji počele antiterorističke vojne vežbe ruske i srpske vojske. A mi otkrivamo – šta sve može padobranski sistem „Arbalet“?
  • Susret Lavrova u Blinkena u jeku napetosti Moskve i Vašingtona ukazuje da su strane napravile prvi korak u susret jedna drugoj, ali ne treba očekivati da se bilo šta desi preko noći, ocenjuju analitičari.
  • Pandemija virusa korona potresla svetsko tržište hrane. Dok sve poskupljuje, mi analiziramo kada bi cene mogle da se smire?
  • Premijera filma „Crna Gora – podeljena država“ Borisa Malagurskog sutra u beogradskom bioskopu „Sinepleks Ušće“. Mislim da takve odvratne pretnje tokom snimanja nisam dobijao ni od Albanaca, kaže reditelj za Sputnjik.
  • Otkrivamo – koja je tamna strana digitalizacije i na koji način dramatično unapređeni metodi napada mogu da uzdrmaju ne samo kompanije i institucije, već i cele države.
  • Blaženopočivši patrijarh srpski Pavle oslikan u oltaru crkve Svetog Marka. Ovde nije reč o svetitelju koji je živeo pre 1.000 godina, već o našem savremeniku i sve oči javnosti biće uprte u njega, komentariše za Sputnjik svoj rad umetnica Jelica Durković.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala