Novo srpsko čudo kuca na vrata velike scene

© Foto : Jutjub / AS MONACODejan Kuzmanović
Dejan Kuzmanović - Sputnik Srbija, 1920, 20.05.2021
Pratite nas
Dejan Kuzmanović je ime o kome će se pričati u narednim godinama, s obzirom na to da je posle prihvatanja poziva da zaigra za reprezentaciju Srbije stigao na radar brojnih evropskih fudbalskih klubova.
Dejan Kuzmanović - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2021
Knežević „vrele krvi“ je izabrao pravi put, a za Sputnjik kaže: „Zauvek uz Srbiju!“
Mladić rođen u Francuskoj je sa velikom radošću odabrao Srbiju, već je odigrao dve utakmice za generaciju igrača mlađih od 17 godina i potom nastavio da radi na sebi i svom napretku u ekipi Monaka.
Centralni defanzivac koji se odlikuje fizičkom superiornošću u odnosu na vršnjake je član akademije kluba iz Kneževine, ali bi to moglo da se promeni u narednom periodu.
Kuzmanović (17) već sada nastupa za stariju klasu, a kako prenose francuski mediji, njegovo ime se nalazi u tefterima brojnih evropskih klubova.
Među njima se ističu Lajpcig, ekipa poznata po lansiranju mladih igrača na veliku scenu, Fiorentina koja ima istoriju rada sa srpskim fudbalerima, ali i Bolonja, na čijoj klupi sedi legendarni Siniša Mihajlović.
​Uz te klubove, Kuzmanović je zanimljiv Interu, ali i Strazburu, gde kao kapiten nastupa reprezentativac Srbije Stefan Mitrović.
Mladi centralni defanzivac nedavno je za Sputnjik sport rekao da je spreman za velike izazove, te da je samo prihvatanje ideje o tome da nastupa za reprezentaciju Srbije korak ka tome.
On će u februaru naredne godine postati punoletan i steći će pravo da potpiše profesionalni ugovor, gde će prednost svakako imati njegov aktuelni klub, ali je sasvim jasno da će ambiciozni mladić pokušati da izabere najbolji put za svoj fudbalski razvoj. 
► Srbija zauvek ostaje bez svog Brazilca
► Spektakularan kraj „srpske drame“ – promašeni penal, tenzije i „zbogom“ za Rad i Javor! 
► Čudo u Buenos Ajresu – korona ih „pokosila“, ostali bez ijednog golmana i pobedili! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala