Kao grom iz vedra neba – poraz Partizana! /video/

© Foto : FK PartizanFudbaleri Partizana tokom meča protiv Mladosti u Lučanima
Fudbaleri Partizana tokom meča protiv Mladosti u Lučanima - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2021
Pratite nas
Fudbaleri Partizana doživeli su neočekivan poraz od Mladosti rezultatom 1:0, u poslednjem kolu Superlige Srbije, čime je prekinuta serija crno-belih od sedam pobeda u nizu u domaćem prvenstvu.
Ovaj meč nije imao rezultatski značaj ni za jednu ekipu, pošto je odavno poznato da je Partizan drugi, a Mladost daleko od zone ispadanja, ali i Evrope.
Ipak, niko nije očekivao ovakav rezultat, a dodatno je iznenađujući kada se uzme u obzir da je Aleksandar Stanojević u Lučanima izveo praktično najjači sastav.
Partizan se sada okreće glavnom cilju za ostatak sezone, a to je juriš na trofej Kupa Srbije, u kojem se u finalu sastaju sa Crvenom zvezdom 25. maja.
Jedini gol na meču postigao je Milan Bojović u 24. minutu utakmice. Inače, Bojović je ponikao u školi crno-belih, pa pogodak nije proslavio.
Partizan je ofanzivno ušao u meč želeći da što pre dođe do gola kojim bi sebi olakšao posao u nastavku, ali je i Mladost u prvih 15 minuta imala nekoliko šansi.
Sredinom drugog poluvremena domaćin je imao inicijativu, koja mu se isplatila u 24. minutu kada je mrežu protivnika zatresao Bojović.
Pokušaji Stanojevića da motiviše svoje igrače nisu urodili plodom, pa je krajem prvog poluvremena umalo bilo 2:0.
Iako su igrači Mladosti tražili penal zbog navoda da je Vujačić igrao rukom u kaznenom prostoru, nisu ga dobili.
​Na poluvreme se otišlo sa prednošću za ekipu iz Lučana, a 1:1 je moglo da bude već u prvom minutu nastavka, kada je Jović veoma loše šutirao iz izgledne pozicije.
Gosti su nastavili da napadaju svim silama, ali nikako nisu mogli da stvore stopostotnu šansu.
U poslednjih desetak minuta crno-beli su imali nekoliko šansi, a pritisak na domaćina bio je ogroman. Ipak, mreža Milovića je ostala da miruje i posle petog minuta nadoknade.
Standings provided by SofaScore LiveScore
.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala