Divlje svinje „opljačkale“ ženu na parkingu /video/

© PixabayDivlje svinje
Divlje svinje - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2021
Pratite nas
Žena koja je izašla iz samoposluge i uputila se ka svom automobilu na parkingu u rimskoj opština Formelo u jednom momentu se našla okružena čoporom divljih svinja koje je nisu ostavile na miru sve dok se nije "predala" i ostavila im punu kesu.
Pojava divljih svinja na ulicama glavnog grada Italije nije neuobičajena ali je u poslednje vreme sve češća pa se povodom ovog događaja oglasila i gradonačelnica Virdžinija Rađi.
Čopor divljih svinja od kojih četiri odrasle i četiri mladunčeta, pratili su i opkolili ženu koja je nosila kesu iz nabavke, približili su joj se, prvo pokušale da joj otmu kesu a zatim je nisu ostavili na miru sve dok im nije prepustila plen.
Divlje svinje se često mogu videti na ulicama Rima kako brljaju po kontejnerima u potrazi za hranom i primećuje se da se uopšte ne plaše ljudi što može biti opasno naročito kada su u čoporu i kada majka oseti da možda treba da brani mladunce.
Ova grupa divljih svinja veselo je mahala repovima dok je izvlačila iz kese ono što je žena kupila pre samo nekoliko minuta.
Gradonačelnica Rima Virdžinija Rađi oglasila se povodom ovog događaja rekavši da to nije njena odgovornost kao gradonačelnice već regiona koji mora da se pobrine za divlje životinje koje se sve češće pojavljuju na ulicama italijanskih gradova u potrazi za hranom ili prateći miris koji dolazi iz prodavnica i restorana.
Pre izvesnog vremena su dve divlje svinje, koje su se otimale oko plena iz kontejnera, napale ženu koja je šetala svog psa.
"Postalo je nemoguće izaći iz kuće. Oni se više ničega ne plaše i često se "svađaju" oko plena iz kontejnera, mi se osećamo kao zarobljenici u vlastitim kućama" - svedočenja su stanovnika tog dela grada.
U Februaru ove godine jedan od građana Luka, bio je napadnut od strane izuzetno velike divlje svinje koja je jurila za njim i njegovim psom.
"Spasao sam se samo jer sam mlad i bavim se sportom pa sam zaista brzo trčao. Nikada nisam video tako veliku divlju svinju. Mislim da je to bio mužjak koji je bio vođa čopora" - izjavio je Luka za medije.
Divlje svinje se sve češće viđaju kako šetaju ulicama, na parkinzima tržnih centara i u parkovima, objavio je RTS.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala