Stanković obradovao crveno-belu javnost: Tek smo počeli

© Foto : FK Crvena zvezdaTrener Crvene zvezde Dejan Stanković
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2021
Pratite nas
Dejan Stanković produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine. Šef struke crveno-belih posebno je ponosan zbog parafa ugovora sa klubom koji nosi u srcu i sa kojim beleži fenomenalne rezultate.
„Preponosan sam na ukazanoj šansi od strane kluba da vodim moju Crvenu zvezdu. Hvala svima na strpljenju i poverenju. U glavi sam imao samo produžetak saradnje na obostrano zadovoljstvo. Ima još dosta da se radi, ne odustajemo od ciljeva, treniram zlatne momke, imam sjajan stručni štab... Samo još Marakana da se otvori za publiku, pa da budemo kompletni“, rekao je Stanković za zvaničan sajt.
Stanković je svestan da se u Zvezdi ne živi od minulog rada i da će se u budućnosti još više očekivati.
„Zvezda uvek iziskuje novo dokazivanje. Kad se jedno poglavlje završi, stavi se tačka i već se prelazi na sledeće. Mi smo spremni da odgovorimo na sve izazove. Sledeći cilj je osvajanje Kupa i daćemo sve od sebe da donesem dugo čekanu duplu krunu. I onda ponovo od početka. Zvezda voli da se seća, ali traži nove izazove i uspehe“, zaključio je Deki.
Prethodnih nedelja Stankovića su italijanski mediji povezivali sa pojedinim klubovima sa Apeninskog poluostrva, ali novim potpisom sa crveno-belima okončao je sve spekulacije.
Zadovoljan novim ugovorom je bio i generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić.
„Današnjim potpisom postavljamo nove ciljeve i šaljemo poruku da Zvezda želi dugoročno da razmišlja. Od prvog trenutka kada se pojavila ideja da Stanković dođe za trenera, a to je bilo posle njegovog poziva gde je on samouvereno telefonski prezentovao šta može, koliko želi, kakve su mu ambicije i na koji bi način podigao Zvezdu. Osetio sam to da nije  priča, već da on to nosi kao ideju u  sebi i da može da je prenese na teren, te našem klubu donese novu vrednost. Od tada pa do danas, on je porastao kao trener i dokazao se kao čovek mnogo puta“, rekao je Terzić i dodao:
„Ubeđen sam da će imati veliku karijeru. Voleo bih što duže da ostane u Zvezdi, a potpisom na tri godine smo mu poslali poruku koliko verujemo u njega i koliko bi želeli da ostane. Osvojili smo četiri titule u nizu, četiri grupne faze igrali i to sada nije cilj, nego neko normalno očekivanje, čega je i Stanković svestan. Znamo šta smo postavili kao ciljeve i prioritete i hrabro ulazimo u sve to. Ne živimo od stare slave i nema minulog rada, i hrabro se suočava sa onim što nas čeka u julu kad krenu kvalifikacije za Ligu šampiona. Srećni smo i zadovoljni i nadam se da su i naši navijači“.
Alison uradio što niko nije 129 godina /video/
Noćna mora Nikolićeve Lokomotive – i veliko slavlje rivala iz Moskve /foto/
Lazarevac dosanjao san dug 102 godine i poslao jasnu poruku /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala