Otac mu je poginuo, a on je nastavio njegovu misiju i pokazao koliko gazda voli klub /video/

Pratite nas
Fudbaleri Lestera osvojili su prvi FA Kup u svojoj istoriji, pobedivši Čelsi minimalnim rezultatom u finalu odigranom na Vembliju. Veliki uspeh izuzetno emotivno je sa igračima proslavio i vlasnik kluba Ajavat Šrivadanaprabe.
Fudbalski svet ne zaboravlja stravičnu nesreću iz 2018. godine iznad King Pauer stadiona, kada se na obližnjem parkingu srušio helikopter u kojem je bio vlasnik Lestera Višaj Šrivadanaprabe.
Njegov sin Ajavat poručio je ubrzo posle toga da će poštovati želje svog oca i da će nastaviti njegovu misiju vezanu za engleski klub s kojim želi da osvaja trofeje, kao što je to bio slučaj 2016. godine, kada su „lisice“ krajnje neočekivano pokorile Premijer ligu.
Aleks Ferguson - Sputnik Srbija, 1920, 15.05.2021
Čovek koji je stvarao bogove /video/
Sada je ponovo došlo vreme slavlja za Lester, s obzirom na to da je tim golom Jurija Tilemansa u 63. minutu. Ipak, prava drama usledila je u 89. minutu kada je bivši defanzivac Lestera, sada levi bek Čelsija Ben Čilvel postigao izjednačujući gol.
Usledila je konsultacija VAR tehnologije, povlačene su čuvene crvene i plave linije, te je pokazano da je Englez bio u milimetarskom ofsajdu. Sreća je bila na strani tima u vlasništvu tajlandskog milijardera, i nakon što je sudija odsvirao kraj usledila je veliko slavlje menadžera Brendana Rodžersa i njegovih izabranika.
​Prilikom dodele medalja i pehara, na travnati tepih slavnog Vemblija kročio je i Ajavat Šrivadanaprabe koji je sa suzama radosnicama, verovatno se sećajući tragično nastradalog oca, prigrlio trofej FA Kupa i slavio zajedno sa Rodžersom, Tilemansom i ekipom.
Inače, Lester je do pehara stigao preko favorizovanog Tuhelovog Čelsija, bilo je to njihovo prvo finale posle 52 godine, a Rodžersu prvi trofej na Ostrvu.
► Ibrahimović ne ide na Evropsko prvenstvo!
► Hrvat je postao Nemac, a onda je naišao na veliki problem /video/
► Milijarde razloga zbog kojih Britanci nisu želeli novac iz Amerike
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala