Posledice nevremena u Beogradu: Ograda pala na ženu, oluja rušila stabla

© Tanjug / TANJA VALICPljusak u Beogradu
Pljusak u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2021
Pratite nas
Nekoliko pljuskova je tokom popodneva zahvatilo Beograd. Tokom nevremena, ograda građevinskog stovarišta na Adi Huji je pala na jednu ženu koja je prevezena u Urgentni centar. Ekipe Zelenila su uklonile stabla sa dve lokacije u gradu.
Kako RTS saznaje, ekipa Hitne pomoći je brzo stigla na lice mesta i prevezla ženu na pregled kod neurohirurga u Urgentnom centru.
Kiša, koja je padala oko sat i po vremena u Beogradu, napravila je štetu u mnogim stambenim zgradama u kojima je procurila voda, kako kroz prozore, kako kroz krovove.
Ekipe Zelenila Beograd danas su intervenisale na dva mesta. Kod jednog kafića na Košutnjaku je jedno stablo palo na automobil, a drvo je palo i na parking na Starom sajmištu. Nije bilo povređenih.
Najviše kiše palo je na Vračaru – za sat i po palo je 13 litara po kvadratnom metru, a najmanje u Zemun Polju, gde je za isto vreme palo pet litara po kvadratnom metru.
Tokom večeri se u Beogradu očekuje slaba kiša, a preporuka je da domove ne napuštate bez kišobrana, kao i da dobro zatvorite prozore.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala