Novi skandal u vrhu Hrvatske: Predsednik uvredio šefa Sabora, on uzvratio svojom golišavom slikom

© AP Photo / /Gero Breloer)Predsednik Hrvatskog sabora Goradan Jandroković
Predsednik Hrvatskog sabora Goradan Jandroković - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2021
Pratite nas
Sukobi u vrhu hrvatske dostigli su novi nivo - predsednik Sabora Gordan Jandroković objavi je svoju golišavu fotografiju u gaćama kao odgovor na kritike koje mu je uputio hrvatski predsednik Zoran Milanović.
U nemilosrdnom verbalnom ratu koji traje mesecima između Milanovića i premijera Andreja Plenkovića, šef države je za Jandrokovića rekao da je „ulizica i nasilnik bez mišića“, da bi prvi čovek parlamenta objavio golišavu fotografiju iz mladosti na kojoj se vide njegovi mišići, prenose Novosti.
„Budući da me klovn Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentovanu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami“, napisao je Jandroković.
Ovo je poslednji u nizu političkih skandala u Hrvatskoj na relaciji Milanović – Plenković.
Tako je Milanović za Plenkovića rekao da „dok je on krkao bozu i gusti sa šlagom, ja sam pio pivo i viski“. „Plenković je komunistički gojenac“, kazao je predsednik Hrvatske i čestitao „dan bezbednosti“, uz komentar „vama koji ste nekad bili jedno, a danas ste drugo“.
Milanoviću su odgovorili iz HDZ-a, nazivajući ga „klovnom“ i napisali da je osamdesetih ušao u Savez komunista, uz napomenu da je „iskompleksiran, licemeran i lažljiv“.
Pročitajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala