Lukašenko: Belorusija i Rusija će odgovoriti ako im neko baci izazov

© Foto : BelTA / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2021
Pratite nas
Belorusija i Rusija će odgovoriti ako se neko usudi da im baci izazov – svakoj zemlji odvojeno ili obema istovremeno, izjavio je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko na ceremoniji predavanja akreditiva stranih ambasadora.
„Neka se niko ne opterećuje našim odnosima sa Ruskom Federacijom... Belorusija i Rusija ne grade svoje odnose ni protiv koga drugog. Ali ako se neko usudi da nam baci izazov – Rusiji, Belorusiji ili istovremeno i Rusiji i Belorusiji – mi ćemo odgovoriti“, istakao je Lukašenko, prenosi njegova pres služba.
Beloruski lider je dodao da Belorusija i Rusija imaju bliske i jake veze u svim oblastima saradnje i uvek će moći da pronađu obostrano korisna rešenja.  
TELEGRAMMMM "{$url}"
„Mislim da Belorusija i Rusija imaju rezerve u praktično svim pravcima (saradnje). Upravo sa ovih pozicija gledamo u budućnost“, rekao je Lukašenko i dodao da su dve zemlje „uvek nalazile obostrano korisna rešenja“, kao i da je uveren da će se to nastaviti i ubuduće.
Predsednik Belorusije primio je akreditivna pisma ambasadora šest država, uključujući novog ambasadora Rusije Evgenija Lukjanova.
Pročitajte još:
 
 
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala