Partizanovac menja partizanovca u Bolonji?

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaKošarkaški trener Andrea Trinkijeri
Košarkaški trener Andrea Trinkijeri - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2021
Pratite nas
Andrea Trinkijeri, trener Bajerna iz Minhena, mogao bi naredne sezone da predvodi Virtus iz Bolonje koji mu je navodno ponudio višegodišnji ugovor.
Aleksandar Đorđević najverovatnije napustiće italijanski klub jer nije uspeo da donese Virtusu plasman u Evroligu, te su čelnici već krenuli u potragu za novim stručnjakom.
Košarkaški trener Andrea Trinkijeri - Sputnik Srbija, 1920, 12.01.2021
Trinkijeri kao Vujošević /video/
Partije Bajerna iz Minhena nisu ostale neprimećene, a najveće zasluge za istorijski plasman Nemaca u četvrtfinale Evrolige idu trener Andrei Trinkijeriju.
Trinkijeri, koji je prethodne sezone vodio Partizan, napustio je crno-bele kada je bilo jasno da se sezona neće nastaviti zbog pandemije virusa korona i da slavni srpski klub neće igrati u Evroligi.
Italijanski stručnjak prihvatio je poziv iz Minhena i u prvoj sezoni na klupi Bavaraca napravio je čudo plasmanom među osam najboljih klubova Evrope.
Čelnici Virtusa to i te kako cene, i samim tim žele da Trinkijeri predvodi italijanski klub narednih sezona. Portal „Republika Bolonja“ preneo je da su iz Bolonje već ponudili ugovor iskusnom treneru, te se sada čeka njegov odgovor.
Andrea se nalazi i u pregovorima sa Bajernom oko produžetka saradnje i velike su šanse da će ostati u Nemačkoj jer, pre svega, Virtus ne igra Evroligu, a njemu je to apsolutni prioritet.
Trinkijeri je uradio sjajan posao sa Partizanom, a potom i sa Bajernom, i ne čudi što Virtus po svaku cenu želi da ga dovede i time se suprostavi moćnom Milanu.
Srpski biser nadmašio legendarnog Brajanta /video/
Moćni Jokić doneo Denveru prednost domaćeg terena! /video/
Panika na košarkaškoj utakmici u Izraelu zbog ispaljenog projektila /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala