Bio je najbolji na svetu, a sada od Novaka može samo da uči na treningu /video/

© REUTERS / Jacky NaegelenEndi Marej i Novak Đoković uoči finala Rolan Garosa.
Endi Marej i Novak Đoković uoči finala Rolan Garosa. - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2021
Pratite nas
Novak Đoković i Endi Mari, nekada veliki rivali u borbi za najveće titule i prvo mesto svetske rang liste, trenirali su pred početak Mastersa u Rimu.
Đoković je na „Foro Italiku“ trenirao pred svoj prvi meč još od poraza u polufinalu Srbija opena od Aslana Karaceva, posle čega je propustio Masters u Madridu.
Njegov protivnik biće Amerikanac Tejlor Fric (utorak oko 13.00), koji je eliminisao Britanca Danijela Evansa, a što se Endija Marija tiče, on se u Rimu samo priprema za neke naredne turnire.
Nekada prvi teniser sveta i višestruki Grend slem šampion je u prestonicu Italije stigao kako bi trenirao sa najboljim igračima na svetu, ujedno sa Đokovićem.
„Želim da igram protiv najboljih, jer verujem da će mi to pomoći da unapredim svoju igru. Kada trenirate sa vrhunskim igračima, shvatite na čemu najviše morate da radite“, rekao je nedavno Mari.
Aleksander Zverev - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2021
Sramotan odnos Nemaca – da li će ruski sin promeniti zastavu?
Vredi podsetiti da je Mari 2016. godine osvojio jedinu titulu na Mastersu u Rimu, kada je u finalu pobedio upravo Novaka sa 6:3, 6:3.
Britanac, trenutno 123. na svetu, je ove sezone odigrao samo nekoliko mečeva – što zbog povrede, što zbog rođenja četvrtog deteta, što zbog korone.
„Bilo je sjajno trenirati sa Endijem. Dobro je udarao lopticu i dobro se kretao, uzimajući u obzir da šljaka nije najbolja podloga za njegove kukove. Dobro se oseća na terenu, i on tako misli. Malo smo razgovarali o dobrim, starim vremenima“, rekao je o treningu Đoković.
Podsetimo, sada već 33-godišnji Mari će možda propustiti kompletnu sezonu na šljaci, ali se i dalje nada specijalnoj pozivnici za Rolan Garos.
Pao je Novak, pao je i Miomir – sledi „ruski derbi“!
Medvedev progovorio o velikom problemu – kako se zloupotrebljavaju deca
Novak je pretekao i legendarnu Amerikanku!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala