Završen sastanak Vučića i Šapića, ujedinjenje do kraja maja

© Tanjug / JADRANKA ILICSastanak Aleksandra Vučića i Aleksandra Šapića o ujedinjenju SNS i SPAS
Sastanak Aleksandra Vučića i Aleksandra Šapića o ujedinjenju SNS i SPAS - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2021
Pratite nas
Sastanak delegacija Srpske napredne stranke (SNS) i SPAS-a završen je danas oko 18 časova, a predsednik SNS Aleksandar Vučić kratko je rekao da su razgovorali o mnogo čemu, dok je lider SPAS-a Aleksandar Šapić najavio ujedinjenje te dve stranke do kraja maja.
Šapić je novinarima rekao da je utisak nakon sastanka dobar, da je bilo sve kako je očekivao i da su dve delegacije razgovarale o tehničkim stvarima i tačkama oko kojih će se ujediniti.
Na pitanje da li je SPAS jednoglasno doneo odluku na organima stranke o ujedinjenju, Šapić je kazao da će se Glavni odbor tek održati, ali je napomenuo da su svi u Predsedništvu stranke obavešteni, kao i lokalni odbori u Srbiji, te da je reakcija bolja nego što je očekivao, prenosi Tanjug.
© Tanjug / JADRANKA ILICSastanak delegacija SPAS i SNS na čelu sa Aleksandrom Šapićem i Aleksandrom Vučićem
Sastanak delegacija SPAS i SNS na čelu sa Aleksandrom Šapićem i Aleksandrom Vučićem - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2021
Sastanak delegacija SPAS i SNS na čelu sa Aleksandrom Šapićem i Aleksandrom Vučićem
Upitan kada će biti održan sledeći sastanak, Aleksandar Šapić je odgovorio da će dve stranke biti u dnevnoj komunikaciji.
Posle sastanka delegacija, sedištu SNS ubrzo posle Šapića napustio je i predsednik Vučić koji je na pitanje o čemu su razgovarali kratko prokomentarisao „o mnogo čemu“.
U delegaciji SNS su, osim Aleksandra Vučića, bili partijski funkcioneri Siniša Mali, Miloš Vučević, Darko Glišić i Dejan Đurđević, a Šapić je došao sa članovima Predsedništva SPAS-a Marijom Leković i Radovanom Tvrdišićem.
Pročitajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala