Opšta tuča u Americi: Od šale i provokacije, do krvi i – „ubiću te!“ /video/

© AFP 2023 / CLIFF HAWKINSTuča Džejka Pola sa Flojdom Mejvederom i njegovim telohraniteljima
Tuča Džejka Pola sa Flojdom Mejvederom i njegovim telohraniteljima - Sputnik Srbija, 1920, 08.05.2021
Pratite nas
Jutjuber Džejk Pol i jedan od najvećih boksera svih vremena Flojd Mejveder ušli su u fizički obračun tokom promotivnog događaja pred meč čuvenog američkog borca i Džejkovog brata Logana, takođe jutjubera.
Džejk Pol je prošle godine stupio na boksersku scenu, nakon čega je ostvario nekoliko pobeda i zbog toga dobio na samopouzdanju, a u iste vode bacio se i njegov brat Logan.
Ego braće Logan došao je do tog nivoa da je Logan nedavno na borbu izazvao upravo Mejvedera, jednog od najboljih ikada u sportu kojim se bavi, inače, čoveka koji ima 50 pobeda iz 50 mečeva u profesionalnoj karijeri. Ta borba na programu je 6. juna.
Tokom promocije borbe Logana Pola i Mejvedera u etar je uleteo Loganov mlaži brat Džejk, koji je pokušao da se našali, ali isprovocira 44-godišnjeg profesionalnog boksera.
On je prethodno najavio šta će uraditi, da bi zatim, posle unošenja u lice, skinuo Mejvederu kačket sa glave i krenuo da beži.
​Momentalno nakon toga je izbila opšta tuča, pošto je za Džejkom Polom krenuo Mejveder, uz nekoliko svojih telohranitelja.
„Iskreno, kao profesionalac sam imao tri lake pobede do sada, pa mi je nedostajalo malo akcije. Jedan od 30 Flojdovih telohranitelja me je pogodio pravo u oko. Poštujem to!“, naveo je Džejk Pol na Tviteru, dok se na jednom od snimaka koje je postavio na društvene mreže mogla videti i krv na njegovom licu.
Na brojnim video-snimcima se može videti kako neko iz Flojdovog obezbeđenja momentalno hvata Džejka Pola, dok ga i sam bokser juri, usput mu preteći „da će ga ubiti“, uz još nekoliko psovki.
Džejk je zaradio masnicu ispod oka i još neke sitnije povrede, ali je ponovo uspeo da ostvari svoj glavni cilj – da privuče pažnju dobro poznatim motom da nijedan marketing nije loš marketing.
​► Samo u Americi – jutjuber nokautirao nekadašnjeg svetskog šampiona! /video/
Srpski borac traži poštovanje u Americi: Spreman sam za rat!
Nikola Grbić za Sputnjik: Ovo je čudo!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala