„Dok anđeli spavaju“: Profesor Biljana Mašić Aleksić o svom suprugu Miki Aleksiću /prvi deo/

© SputnikDok anđeli spavaju
Dok anđeli spavaju - Sputnik Srbija, 1920, 08.05.2021
Pratite nas
U emisiji „Dok anđeli spavaju“, autorka Marina Rajević Savić ugostila je profesorku glume Akademiji dramskih umetnosti u Beogradu, Biljanu Mašić Aleksić.
Dok anđeli spavaju: Biljana Mašić (prvi deo)
Intervju se, kako Marina Rajević Savić naglašava, radi u specifičnim okolnostima, s obzirom da se suprug Biljane Mašić, Miodrag Mika Aleksić, nalazi u pritvoru pod optužbom da je izvršio dva krivična dela silovanja, dva produžena silovanja, četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji i jedno produženo delo nedozvoljenih polnih radnji.
Iako je već dva puta bila gošća emisije „Dok anđeli spavaju“, kada je govorila o drugima, a ne o sebi, Mašićeva ni ovog puta nije govorila o sebi, već o studiju kroz koji je, od osnivanja, prošao veliki broj dece. Takođe, osvrnula se na metod rada i cilj stvaranja studija „Stvar srca“, kao i na strogost prema deci za koju Aleksića u medijima optužuju.
U emisiji su, pored Mašićeve, o Miroslavu Miki Aleksiću govorili i advokati Nemanja Todorović i Ilija Radulović, pisac i dramaturg Ivana Dimić, kao i glumci Goran Sultanović, Vuk Kostić i Rastko Janković, a takođe i nekoliko devojaka iz Aleksićevog studija.
Emisiju možete slušati na talasima Studija B u 21 sat, a sutra na jutjub kanalu i portalu Sputnjika Srbija.
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala