Dramatičan snimak iz Amerike: Demonstranti i prolaznici potežu oružje jedni na druge /video/

© Foto : Twitter/Durham Operations/PrintscreenNaoružani demonstranti u Portlandu sukobili se sa vozačem koji je potegao pištolj
Naoružani demonstranti u Portlandu sukobili se sa vozačem koji je potegao pištolj - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2021
Pratite nas
Dramatičan snimak u kom se vidi kako demonstranti i prolaznici potežu oružje jedni na druge u američkom gradu Portlandu pojavio se na društvenim mrežama.
Naoružana grupa na snimku uperila je oružje na vozača kamioneta koji takođe drži pištolj u ruci. Potom se na snimku vidi kako naoružani demonstranti govore „baci oružje“ i u jednom trenutku obaraju vozača na zemlju.
Kako je saopštila policija Portlanda, prijavljeno im je da je jedan automobil udario pešaka tokom demonstracija u tom gradu, ali da policajci nisu zatekli ništa slično, te da se naoružana grupa razišla pre nego što su stigli, prenosi RT.
​Prolaznici su se požalili policajcima i da su im demonstranti razbijali prozore na automobilima, bušili gume i prskali ih iritirajućim sprejem.
Pojedini korisnici društvenih mreža naveli su da se radi o pripadnicima grupa Antifa i „Blek lajvs meter“.
Kako navode američki mediji, demonstracije su održane kao deo protesta zbog ubistva Patrika Kimonsa, Afroamerikanca kog je ubila policija Portlanda 2018.
Pročitajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala