Divčibare dobijaju još jedan hotel sa četiri zvezdice, restoran i spa centar

Divčibare - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2021
Pratite nas
Na izletištu Divčibare počela je gradnja hotelskog kompleksa "Sanjar" koji će imati četiri zvezdice, a u njemu će se nalaziti restoran, kao i spa centar.
“U prvoj fazi gradnje koja je počela pred kraj prošle godine gradi se restoran, koji će biti otvoren do Nove godine. Početkom sledeće godine počinju druga i treća faza u okviru koje će biti izgrađeni hotel i spa centar, a završetak čitavog kompleksa se očekuje 2023. godine”, kaže projektant Vladimir Pošarac, objavila je E-kapija.
Jednospratni restoran sa pansionskom i vanpansionskom uslugom između 80 i 85 gostiju biće na površini oko 900 kvadratnih metara, a imaće kuhinju za pripremu hladnih i toplih jela, testa i poslastica, restoran sa šankom i separeom na spratu, kao i terasu.
CC0 / Pixabay / Hotelska soba
Hotelska soba - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2021
Hotelska soba
Hotel "Sanjar" bi trebalo da ima 28 soba i pet apartmana.
Planirano je da hotel ima 28 soba i pet apartmana, dva lifta, aperitiv bar, menjačnicu, tri lokala (frizer, pedikir i butik) i kongresna salu sa pretprostorom.
U prizemlju ovog hotela nalaziće se recepcija, bazen i đakuzi, a u suterenu sauna, tursko kupatilo, tepidarijum, slana soba i soba za masažu.
Takođe, u suterenu je predviđeno da bude skijašnica sa zasebnim ulazom za goste i garaža sa devet parking mesta.
Kompleks će se grejati pomoću kotla na pelet sa postavljenim grejnim telima i cevnom mrežom u objektu, preneo je B92.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala