Srpska i Srbija u potrazi za najboljom tehnološkom inovacijom

© SputnikTehnogram
Tehnogram - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2021
Pratite nas
Postoji izreka da se dobre odluke u životu mogu doneti kao posledica iskustva, a da se iskustvo stiče nakon pogrešnih odluka. Slična filozofija važi i u poslovnom svetu, naročito kada je u pitanju kreiranje inovativnih ideja na tržištu.
Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju Srbije i Republike Srpske iza sebe ima 16 uspešnih godina. Svaki put se u okviru Takmičenja susretne više od sto timova i firmi koje stiču veliko iskustvo u međusobnom radu i kada se ideje pretvaraju u konkretna rešenja koja postoje na tržištu. Takmičenje nudi sjajno iskustvo koje motiviše preduzetnike svih dobi, od srednjoškolaca do penzionera da stvaraju i da budu inovativni u oblastima koje ih interesuju.
Da li su inovacije koje su u „trendu” više vredne od tradicionalnih zanata? Šta daje proizvodu ili usluzi vrednost na tržištu? Kako usmeriti kreativnost u pravom smeru i angažovati mlade da iskoriste svoju maštu? Kako se prijaviti za Takmičenje i dobiti nova iskustva iz mnogobrojnih industrija?
O ovoj temi u emisiji „Tehnogram” govori prof. dr Dragan Povrenović - Koordinator takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju Srbije i Republike Srpske.
Tehnogram: Dragan Povrenović
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala