Nejmar: Umreću za Ligu šampiona!

© Tanjug / AP/Francois MoriNejmar
Nejmar - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2021
Pratite nas
Na sve ili ništa zaigraće večeras od 21 čas fudbaleri Pari Sen Žermena u revanš meču polufinala Lige šampiona na gostovanju Mančester sitiju. Parižani su prvi meč izgubili rezultatom 2:1, pa sada Nejmar, Mbape, Di Marija i ostale zvezde iz Pariza moraju da idu na pobedu sa bar dva postignuta gola.
Žoze Murinjo - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2021
Murinjo se vratio u Seriju A!
Ohbrabrujuće vesti za navijače Pari Sen Žermena su što se njihov najbolji igrač ove sezone Kilijan Mbape oporavio od povrede članka i što će konkurisati za mesto u timu Mauricija Poćetina.
Ipak, sve i da hitronogi francuski as ne bude u startnoj postavi, atomski napad „svetaca“ predvodiće Brazilac Nejmar, koji je poručio da je spreman da ide do kraja u dvoboju sa Mančester sitijem, koji je izraziti favorit.
Nejmar je opčinjen Ligom šampiona koju je osvojio sa Barselonom 2015. godine. Uprkos zaostatku iz prvog meča (2:1), u taboru PSŽ vlada optimizam, što potvrđuju reči trenera Poćetina.
„Mislim da su šanse za plasman u finale podjednake. Ukoliko dobro otvorimo meč, siguran sam da ćemo proći u narednu fazu“, izjavio je Argentinac.
U drugom polufinalnom revanš meču polufinala elitnog fudbalskog takmičenja, u sredu uveče sastaju se Čelsi i Real Madrid (1:1).
► Ljubav kapitena Srbije i najvrednijeg „tanjira“ na svetu /video/
► „Pažnja, pažnja“: U Evropi upaljen alarm – zbog Srbije?!
► Stanojević nije želeo da doliva ulje na vatru, ali je pomenuo Japance i samoubistvo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala