Micov je imao 0 poena, ali je partizanovce iz Minhena poslao kući /video/

© Sputnik / Vladimir Pesnя / Uđi u bazu fotografijaTrener Bajerna, Andrea Trinkijeri
Trener Bajerna, Andrea Trinkijeri - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2021
Pratite nas
Košarkaši Bajerna iz Minhena, koje predvode bivši članovi Partizana Vladimir Lučić i Andrea Trinkijeri, nisu uspeli da se plasiraju na Fajnal-for Evrolige posle poraza od Olimpije Milano, za koju nastupa Vladimir Micov.
Popularni Armani, za koje nastupa bivši srpski reprezentativac Vladimir Micov, je na domaćem terenu savladao Bavarce rezultatom 92:89, u petom meču četvrtfinalne serije.
Italijanski predstavnik je time izborio plasman među najbolje četiri ekipe, među kojima su zasad još i Efes i CSKA, koje će se za titulu Evrolige boriti u Kelnu.
Bajern je umalo došao do neverovatnog preokreta u poslednjem minutu utakmice, tokom kojeg je nadoknadio skoro pa dvocifrenu prednost, ali na kraju nije uspeo da dođe do čuda.
Bajern se dobro držao praktično samo tokom prve četvrtine, u kojoj su jedno vreme i vodili.
Već na početku druge deonice Armani je napravio osetnu razliku u igri i rezultatu, pa ubrzo došao do dvocifrene prednosti, sa kojom je otišao na poluvreme (50:40).
​Treća četvrtina bila je ključna za goste iz Nemačke, koji, ipak, nisu uspeli da adekvatno odgovore, pa je prednost domaćina dodatno porasla, sve do +17 u jednom trenutku.
Meč je na oko minut i po do kraja bio praktično gotov, pošto je Armani imao prednost od 12 poena, ali se umalo desilo čudo.
Trojka Lučića, pa pet poena Rejnoldsa su uz dve izgubljene lopte Šildsa za samo nekoliko sekundi donele Bajernu priliku da dođe do pobede.
Na kraju je lopta završila u rukama Pola Cipsera, koji je promašio šut iz velike daljine za produžetak.
Micov je meč završio bez postignutog poena i uz samo dva šuta iz igre, a pobedi je najviše doprineo Šavon Šilds, koji je imao 34 poena, pet skokova i dve ukradene lopte.
Dvocifreni su bili i Kajl Hajns sa 12 poena, sedam skokova i dve blokade i Malkolm Dilejni sa 16 poena.
Iako je Lučić prethodno nosio svoju ekipu do povratka posle 0-2 u seriji, poslednje večeri nije odigrao kako se od njega očekivalo, pa je meč završio sa osam poena i po tri skoka i asistencije.
Kod gostiju se najviše istakao Džejlen Rejnolds sa 19 poena. Vejd Bolvin je postigao 17, a Džahuan Džonson 14 poena.
​► Turci se odbranili od čudesnog Reala – Micić na Fajnal-foru Evrolige!
„Da li sam luda?“ – mediji grme, sudije žestoko oštetile Denver?! /video/
Šta će reći Erdogan – proterani „gulenista“ bi Ameriku zamenio Grčkom
 
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala