Lalatović u elementu – pominjao Koperfilda, strah od ulice i duple premije

© Foto : Jutjub / Fk VojvodinaNenad Lalatović
Nenad Lalatović - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2021
Pratite nas
Nenad Lalatović, i dalje aktuelni trener Vojvodine, pričao je o teškoj situaciji u klubu pred meč sa Radničkim iz Niša koji je zakazan za sredu. Lalat, poznat kao neko bez dlake na jeziku, uporedio je „novosadsku staru damu“ sa mađioničarom Dejvidom Koperfildom, s obzirom na borbu sa daleko moćnijim klubovima.
Vojvodina je trenutno četvrtoplasirani tim na tabeli, ispred je Čukarički koji ima dva boda prednosti, a do kraja su ostala još četiri kola. „Lale“ nemaju rezultatski imperativ protiv Nišlija (sreda 16 časova), koje i dalje nisu obezbedili opstanak u elitnom društvu.
Nenad Lalatović je konferenciju za medije još jednom iskoristio da ukaže na tešku finansijsku situaciju u klubu s „Karađorđa", potvrdivši da će protiv Radničkog dati priliku mlađim igračima.
Primopredaja novca prilikom uplaćivanja tiketa - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2021
„Pažnja, pažnja“: U Evropi upaljen alarm – zbog Srbije?!
„Za nas je s jedne strane ovo teška utakmica jer nam ne donosi ništa, niti nam uzima išta. S druge strane, igraćemo rasterećeno, a često kada igrači nemaju pritisak igraju najbolje što umeju, tako da ćemo mi sigurno ići na pobedu i protiv Radničkog. Mi smo već među prva četiri tima, odavno smo obezbedili Evropu. Igračima sam dao tri slobodna dana tokom praznika, da budu sa svojim porodicama i da odmore. Juče smo odradili prvi trening, danas ćemo drugi, a već u sredu igramo utakmicu koja Radničom mnogo znači“, rekao je Lalatović i dodao:
„Moram da priznam da je jako teško da motivišemo tim, jer imamo mnogo igrača kojima ističu ugovori i oni mi sami govore: 'šefe'', nismo dobili nove ugovore, a nismo još našli drugi klub, ne daj bože da se povredimo, možemo da ostanemo godinu dana na ulici bez kluba i bez primanja'. Ja sam ponosan na svoje igrače, oni su snaga našeg kluba, jer onako odigrati drugo poluvreme protiv Crvene zvezde sa stri stopostotne šanse Zukića, Bojića i Gemovića, dokaj je velične naših fudbalera. Moram da dodam da smo mi ovde Koferfildi... Samo to kod nas u klubu niko ne može da kaže, jer je budžet Zvezde 30 miliona evra, Partizanov 20 miliona, ČUkarički ima četiri do pet, a Vojvodina dva i po miliona evra. To ne govorim da bih hvalio sebe, već igrače koji zaslužuju nove ugovore“.
​Lalatović je u sledećoj rečenici potvrdio da po završetku sezone napušta Vojvodinu.
„Novi stručni štab će dovesti nove igrače, ali ne treba Vojvodina sada da dovodi 10 novih fudbalera, jer će biti jako teško da ponove ovakve sezone. Ipak, ja upravi kluba želim da nađu bolje igrače koji će im doneti bolje rezultate nego mi, a želim im i da nađu boljeg trenera od mene, iako sam siguran da u narednih 50 godina niko neće ponoviti uspehe iz prethodne dve godine“, jasan je bivši defanzvivac Crvene zvezde.
Osvrnuo se strageg Novosađana i na borbu za treće mesto koju biju Čukarički i Vojvodina. 
„Možda sam ih ja malo iznervirao što sam rekao da ćemo sigurno biti treći, ali uprava Čukaričkog je odlučila da duplira premije svojim igračima ako budu ispred nas, i to je za svaku pohvalu. Njih svakako čekaju bonusi na kraju sezone, ako budu četvrti, i ako budu treći premije će biti duplirane. To je još jedan pokazatelj kako jedan prvi čovek kluba voli svoje igrače. Želim im sve najbolje, i ne bih imao ništa protiv da budu treći, pošto smo mi ostvarili naše ciljeve plasmanom u Evropu“, poručio je Nenad Lalatović. 
► Partizanova legenda najavila crne dane: Asano je samo početak, tek će biti odlazaka!
► „Američka pohlepa“ je kriva za nezapamćeni haos u Britaniji /foto, video/
► Otkriveni novi detalji skandala u koji je umešan fudbaler Zvezde
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala