Već počele gužve kod Čačka – policija reguliše saobraćaj

© Sputnik / Alekseй Kudenko / Uđi u bazu fotografijaSaobraćajna gužva
Saobraćajna gužva - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2021
Pratite nas
Produženi praznični vikend je pri kraju, a većina onih koji su u petak i subotu prošli kroz naplatnu rampu moraju i da se vrate.
Na auto-putu „Miloš Veliki “trenutno nema većih gužvi i dužih zadržavanja u Preljini, međutim pojačan intenzitet sadržaja primetan je na obilaznom putu oko Čačka, gde se povremeno formira kolona vozila.
„Želeći da izbegnemo velike gužve krenuli smo danas, do sada nije bilo većih zadržavanja sem kod Čačka, ali saobraćaj se odvija usporeno duž celog magistralnog puta od Užica dalje ka Beogradu“, kaže Slavko Radulović iz Novog Sada koji nekoliko prazničnih dana, kako kaže, proveo na Tari.
U JP „Putevi Srbije“ apeluju na sve vozače da krenu na vreme kako bi se izbegle najveće gužve. Tim apelima pridružio se i ministar saobraćaja Tomislav Momirović i istakao da će izgradnjom obilaznica oko Gornjeg Milanovca, Požege i Užica gužve na auto-putu postati prošlost, prenosi B92.
„Svedoci smo ogromnih gužvi od pre nekoliko dana, ali postavlja se pitanje kakvo bi stanje bilo da auto-put ne postoji, sve bi stalo. Izgradnjom ključnih obilaznica saobraćajne gužve će biti maksimalno smanjene“, naglasio je Momirović.
Pročitajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala