U Engleskoj na ulicama haos, a na terenu – kopačka u glavu /video/

© AP Photo / Justin SetterfieldDetalj sa meča Totenhem – Šefild junajted
Detalj sa meča Totenhem – Šefild junajted - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2021
Pratite nas
Fudbaleri Totenhema su u 34. kolu Premijer lige savladali Šefild junajted sa velikih 4:0, ali se posle meča ne govori o pobedi Pevaca, već o nesportskom potezu jednog igrača Šefilda.
Argentinski fudbaler Đovali Lo Selso bio je žrtva nasilničkog poteza igrača gostiju Džona Fleka, koji je zbog grubog starta prošao bolje nego što se iko nadao.
Naime, početkom drugog poluvremena Flek je Lo Selsu stao na glavu.
Predstavnici londonskog kluba su momentalno krenuli u protest kod glavnog sudije meča Andrea Marinera, a očekivala se i reakcija VAR sobe, koja je zadužena za proveru svih spornih situacija.
Međutim, ono što je usledilo šokiralo je Ostrvo, pošto je zbog faula Flek samo dobio opomenu i prošao i bez žutog, a kamoli crvenog kartona.
Iako se ne može jasno utvrditi da li je Lo Selsa namerno kramponima nagazio po glavi, jasno je da je njegov potez bio više nego nemaran.
Navijači su se na društvenim mrežama momentalno osvrnuli na ovaj incident, pozivajući na reakciju Premijer lige i retroaktivnu suspenziju Fleka.
Podsetimo, duel Totenhema i Šefilda se desio nekoliko sati nakon što je zbog opšte pometnje u Mančesteru otkazan derbi Junajteda i Liverpula.
​► Derbi otkazan, oglasila se legenda Junajteda: Napravili su trulež i moraju da odu!
Otkriveni novi detalji skandala u koji je umešan fudbaler Zvezde
Šta se desilo srpskom „mašinovođi“ i ruskoj Lokomotivi?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala