Šta se desilo srpskom „mašinovođi“ i ruskoj Lokomotivi?

© Sputnik / Artur Lebedev / Uđi u bazu fotografijaMarko Nikolić
Marko Nikolić - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2021
Pratite nas
Marko Nikolić, trener Lokomotive iz Moskve, oglasio se posle bolnog poraza njegovog tima od Zenita u Sankt Peterburgu rezultatom 6:1 (3:0).
Srbin koji je prethodna dva meseca osvajao priznanje za najboljeg trenera ruske Premijer lige, objasnio je uzroke katastrofalnog poraza u derbiju 28. kola, koji je Zenitu obezbedio titulu prvaka Rusije. 
Lomokomotiva koju je fantastično vozio „srpski mašinovođa“ nije znala za poraz 11 utakmica, nanizala je šest trijumfa u aprilu, ali je onda usledio surov sudar sa realnošću. Ipak je Zenit igrački sa Dzjubom, Azmunom i Malkomom posebna priča. Klasa iznad.
Srpski fudbaler Nikola Ninković sa suprugom i decom proslavio Uskrs u Sidneju - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2021
Ninković iz Sidneja za Sputnjik: Morali smo da odemo iz Srbije, sinu sam dao ime po Novaku
„Napravili smo mnogo grešaka u duelu sa Zenitom, ali rezultat 6:1 ne odražava pravi odnos snaga na terenu. Imali smo dugu seriju od 11 mečea bez poraza, ali u Sankt Peterburgu nismo imali sreće, bio je to naš loš dan. Ponavljam, napravili smo puno grešaka, imali smo puno izgubljenih lopti u opasnim zonama blizu našeg gola. Takođe, imali smo i puno promašaja, pa je epilog na kraju takav kakav je“, izjavio je Marko Nikolić za oficijalni sajt Lokomotive Moskva.
​Ne kažu uzalud da poraz ojača čoveka, i da posle svakog treba podignuti glavu i biti još jači. Time se rukovodi i nekadašnji trener Partizana pred nastavak sezone.
„Idemo dalje, kao što sam rekao, imam punu podršku tima. Ima i takvih neuspešnih utakmica. Moramo da skupimo snagu i da se pripremimo za naredne izazove. Do kraja prvenstva imamo još dva kola, o ostalo nam je i finale Kupa Rusije, to je najvažnija utakmica za nas“, poručio je Srbin na čelu ruske Lokomotive, koja je inače drugoplasirani tim na tabeli i bori se za kvalifikacije za Ligu šampiona naredne sezone.
► „Američka pohlepa“ je kriva za nezapamćeni haos u Britaniji /foto, video/
► Srbinu je u Rusiji preseo najveći hrišćanski praznik
► Otkriveni novi detalji skandala u koji je umešan fudbaler Zvezde
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala