Luka Dončić na ivici suspenzije! /video/

© AP Photo / Tony GutierrezLuka Dončić
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2021
Pratite nas
Luka Dončić, slovenački košarkaš srpskog porekla, postigao je 30 poena uz po šest skokova i asistencija, dok je reprezentativac Srbije Boban Marjanović imao osam poena i sedam skokova, ali je njihov Dalas poražen od Sakramenta 111:99.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2021
„Jokić je tvrd orah, rekao mi je da Srbi ne odmaraju!“ /video/
Mladi Slovenac je meč morao da završi ranije, zbog isljučenja, a naredna će značiti i suspenziju na jednu utakmicu, pošto je u dosadašnjem delu sezone zabeležio 15 tehničkih grešaka. 
Dončić je teren morao da napusti tridesetak sekundi pre kraja meča, bez velikog razloga, ali su sudije ipak donele takvu odluku. 
Nekada veliki duel iz plej-ofova Zapadne konferencije pripao je ekipi koja je daleko od pozicije koja vodi u doigravanje, a sve zahvaljujući Badiju Hildu (27 poena) i Marvinu Begliju (23 poena, devet skokova).
Ako se od Hilda očekivao ovakav učinak, to svakako nije slučaj sa Beglijem, momkom koji je ne tako davno proglašen „promašajem“ bivšeg prvog čoveka Sakramenta i legende srpske košarke – Vlada Divca.
Veče za pamćenje nije imao ni Aleksej Pokuševski, mladi srpski košarkaš, pošto je zabeležio svega četiri poena uz dve asistencije za nešto manje od deset minuta provedenih na parketu u porazu Oklahome od Finiksa 123:120.
Priliku da se raduje imao je povređeni Nemanja Bjelica, čiji Majami je pobedio ekipu Šarlota sa 121:111, uz 18 poena Gorana Dragića.
► Amerika je „locirala“ novi biser iz Srbije /video/
► Jokićev najveći protivnik je – Amerika
► Stara škola – ključ Bogdanove reinkarnacije /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala