Sudar Srba na Uskrs: Vlahović dvaput pogodio, Mihina Bolonja iščupala bod

© AP Photo / Jennifer LorenziniDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2021
Pratite nas
Spektaklularan meč 34. kola Serije A odigrali su Bolonja i Fjorentina - 3:3 (1:1), a srpski reprezentativac Dušan Vlahović postigao je dva gola. Tim Siniše Mihajlovića uspeo je da iščupa bod, dok je as „ljubičastih“ stigao čak do 19. pogotka ove sezone.
Dušan Vlahović ne prestaje da teroriše protivničke mreže na Čizmi. U prethodnom golu je „panenkom“ matirao golmana Juventusa iz penala, a sada je takođe bio precizan s bele tačke u 21. minutu, čime je doneo prednost Fjorentini.
Ipak, svega 10 minuta kasnije iskusni Rodrigo Palasio je izjednačio rezultat, a do kraja poluvremena su mreže mirovale na „Renato Dal'Ari“.
Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2021
Čizma više nije crno-bela
Nastavak je doneo čak četiri nova pogotka, po dva sa obe strane, a u glavnoj ulozi bili su već pomenuti 21-godiošnji Srbi i vremešni Palasio.
Prvo je Bonaventura u 64. minutu doneo novu prednost „violi“ u Bolonji, da bi Palasio još jednom anulirao prednost gostiju. Onda je na scenu stupio Vlahović koji je pogodio na asistenciju Pulgara, čime je stigao do 19. gola ove sezone u Seriji A.
I taman kada se očekivalo da će mladi as slaviti u dvoboju sa Sinišom Mihajlovićem na Uskrs, Palasio je het-trikom u 84. minutu postavio konačnih 3:3 u spektakularnom meču 34. kola italijanskog šampionata.
Bolonja je na 12. mestu sa 39 bodova, dok je Fjorentina 14. na tabeli Serije A.
Šampionsku titulu osvojio je Inter, s obzirom na to da je Atalanta osvojila samo bod u dvoboju sa Sasuolom (1:1), čime su nero-azuri i matematički obezbedili prvo mesto. Četa Antonija Kontea ima 13 bodova više četiri kola pre kraja od Atalante. Na taj način okončana je surova dominacija Juventusa.
Standings provided by SofaScore LiveScore
► Marković besan ko ris: Za takve kao što je Asano, u Partizanu nema mesta!
► Kako veliki pljačkaju male?
► Uskrs je uvek Uskrs, lopta je uvek lopta, ali – ljudi nisu uvek ljudi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala