Derbi otkazan, oglasila se legenda Junajteda: Napravili su trulež i moraju da odu!

© AFP 2023 / OLI SCARFFOld Traford
Old Traford - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2021
Pratite nas
Derbi meč 34. kola Premijer lige između Mančester junajteda i Liverpula definitivno je otkazan zbog upada navijača na Old Traford.
Haos koji su napravili, čupajući korner zastavice i travu, poslavši jasnu poruku i zahtev vlasnicima Glejzerima da moraju da odu iz kluba, bio je više nego dovoljan da se otkaže utakmica.
​Oglasila se i legenda Mančester junajteda - Geri Nevil. On je poručio da je pravi trenutak da Amerikanci spakuju kofere i odu sa Teatra snova.
Mančester junajted navijači - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2021
Haos u Mančesteru: Navijači uleteli na stadion i bakljama gađali vlasnike /video/
„Porodica Glejzer se bori da ispuni svoje finansijske planove, ali navijači kažu da je njihovo vreme prošlo. Da je isteklo. Moje mišljenje je da će oni zaraditi ukoliko se budu odlučili da prodaju klub. Mislim da je ovo pravi trenutak i da to treba da učine na častan način“, nema dilemu Nevil.
Legendarni desni bek koji je čitavu karijeru proveo igrajući za Mančester junajted i to u periodu od 1991. do 2011. godine, smatra da je klub spolja gladac, iznutra jadac.
​„Vlada ogromno nezadovoljstvo među navijačima Junajteda, ali i generalno kod ljubitelja fudbala. Porodica Glejzer je bila izdržljiva i tvrdoglava već godinama. Preuzeli su klub koji je imao najbolji stadion u zemlji, najbolji trening centar. Imao je tim koji je redovno prolazio u četvrtfinale, polufinale Lige šampiona i redovno je osvojao titule. Svake ili svake druge sezone. Ali, ako sada pogledate, Old Traford izgleda sjajno, ali ako odete iza kulisa, zarđao je i truo. Ukoliko pogledate trening centar, on nije verovatno ni među prvih pet u Engleskoj. Do polufinala Lige šmpiona nismo stigli 10 godina, Premijer ligu nismo osvojili osam godina...“, poručio je veliki Geri Nevil.
► Sudar Srba na Uskrs: Vlahović dvaput pogodio, Mihina Bolonja iščupala bod
► Uskrs je uvek Uskrs, lopta je uvek lopta, ali – ljudi nisu uvek ljudi
► Marković besan ko ris: Za takve kao što je Asano, u Partizanu nema mesta!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala