Čizma više nije crno-bela

© AP Photo / Massimo PaoloneFudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo
Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2021
Pratite nas
Fudbaleri Juventusa posle devet uzastopnih titula neće biti šampioni Italije, te će novi vlada Čizme biti ekipa Intera kojoj je potreban bod u poslednja četiri meča ili kiks Atalante u nedelju.
„Neroazuri“ pobedili su na gostovanju Krotone 2:0 i posle 34. kola imaju dvanaest bodova više od drugoplasiranog Juventusa, odnosno 14 od Atalante, koja ima utakmicu manje i kojoj je potrebno nemoguće u narednim duelima.
Poslednjih deset godina nezamislivo je bilo da neko osim Juventusa osvoji Seriju A, ali svakoj vladavini dođe kraj, pa je tako došao i ovoj od strane Stare dame.
Prošle godine moglo je da se nasluti da će Inter biti najbliži da prekine dominaciju ekipe iz Torina, pošto je klub predvođen Kristijanom Ronaldom imao samo bod više nakon 38 mečeva.
Ekipa Antonija Kontea prosula je bodove protiv Rome i Fiorentine, Juventus je to iskoristio i dva kola pre kraja bilo jasno da će i devetu godinu zaredom osvojiti Skudeto.
Mirisalo je na kraj vladavine, nije se desilo prošle sezone, ali zato jeste ove. Inter je ubedljivo najbolji tim, osvajao je bodove kada je trebalo, pobeđivao u duelima sa direktnim konkurentima i četiri kola pre kraja krenulo je slavlje.
​Slavilo se u svlačionici, a potom i u klupskom autobusu.
​Kada je reč o Juventusu, pitanje je šta će biti narednih sezona sa klubom i to iz više razloga. Poznato je da je projekat „Superliga“ propao i da je Andrea Anjeli, prvi čovek Stare dame, bio, uz Florentina Pereza, glavni zagovornik stvaranje lige bogatih.
Ugovor ističe i Kristijanu Ronaldu, koji već treću sezonu nije uspeo da sa Juventusom dođe do završnice Lige šampiona. Mnogo je nepoznanica, a odgovori će uskoro biti poznati.
Japanac pobegao iz Partizana na Uskrs
Uskrs je uvek Uskrs, lopta je uvek lopta, ali – ljudi nisu uvek ljudi
Kako je „Čelična lejdi“ zapravo rešila problem i zašto postoji osnov za teoriju zavere? /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala