Đoković osvojio Rtanj: Misterija i jake emocije /foto/

© AFP 2023 / OLI SCARFFSrpski teniser Novak Đoković
Srpski teniser Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji srpski i svetski teniser, praznike je rešio da provede u domovini. Novak se sa suprugom Jelenom popeo na planinu Rtanj, gdej je skupljao pozitivnu energiju za izazove koji ga očekuju.
Poznato je da su Đokovići izuzetno posvećeni prirodi i da svaki slobodan trenutak koriste da uživaju u njenim čarima, a ovoga puta izbor je pao planinu Rtanj.
Dešavalo se ranije da obilaze kanjone, kao i da grle drveće, sada je planina bila njihova oaza mira. 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

„Srećan Veliki petak. Veliki petak na Velikom Rtnju. Simbolično i snažno. Rtanj je planina koja je puna misterija, ali i izuzetno jake energije. Rtanj je mnogo bitan za naš narod. Što se više duhovno uzdižemo, to će nam se tajne Rtnja više ukazivati. Simbolično, penjanje na vrh planine predstavlja brojne mentalne i fizičke izazove. Kada se čovek popne na vrh, zadovoljan je i ponosan. Međutim, jedino kada se zastane, uživa i ceni čitavo putovanje do vrha, onda i to 'osvajanje' vrha ima više smisla i ispunjavajuće dejstvo na čovek“, obratio se Đoković putem društvenih mreža i čestitao armiji fanova praznike.
Novak i Jelena su se nakon penjanja na vrh Rtnja, odmorili i uživali u predivnom pogledu. Naredni turnir na kojem prvi teniser sveta učestvuje je Masters u Rimu, na kojem Đoković brani titulu i on počinje 9. maja.
► Da li će Đoković u Beogradu skinuti „kletvu“ koja ga prati 15 godina?
► Viktor o napadima na Novaka: „Zapad boli što momak iz Srbije pobeđuje“
► Medvedev prolazi kroz pakao
 
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala