Zagonetna modrica ispod oka na prvoj fotografiji žene koja je nazvana Epstajnova madam

CC BY-SA 4.0 / cropped photo / Žislen Maksvel
Žislen Maksvel - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2021
Pratite nas
Slučaj Džefrija Epstajna šokirao je javnost. Milijarder je bio optužen da je seksualno zlostavljao stotine mladih devojaka, ali je pronađen mrtav u ćeliji u avgustu prošle godine. U međuvremenu uhapšena je i Gislejn Maksvel, osumnjičena da je podvodila maloletnice bogatašu, ali i njegovim poznatim prijateljima i poslovnim partnerima.

Gislejn Mksvel (59), koju su mediji nazvali Epstajnova madam, trenutno se nalazi u zatvoru u Njujorku i preti joj 35 godina zatvora po šest tačaka optužnice za trgovinu maloletnicama.

Iako smo da sada mogli samo da je vidimo samo na crtežima sa saslušanja, sada se pojavila i njena prva fotografija i to sa zagonetnom modricom na oku, prenosi Foks.

Njen advokat Bobi Sternhajm rekla je da njena klijentkinja ne zna odakle joj modrica, ali "da je sasvim moguće da je od peškira kojim je štitila oči, jer čuvari svakih 15 minuta osvetljavaju njenu ćeliju kako bi proverili da li diše i nije izvršila samoubistvo".

Pošto ova izjava zvuči pomalo nelogično, ubrzo je promenjena i advokat je izdao novo saopštenje.

„Gospođa Maksvel nije svesna uzroka modrice, a sve više okleva da stražarima prijavljuje informacije iz straha od odmazde, discipline i kaznenih poslova.“

Advokat je ponovo tražio da bude puštena uz kauciju. Njeni advokati ponudili su garanciju od 28,5 miliona dolara, 24-satnu naoružanu stražu i obećanje da će se odreći britanskog i francuskog državljanstva, ali sudija je taj zahtev odbio.

Prvu fotografiju Gislejn Maskvel iz zatvora možete pogledati OVDE.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala