Lučić zakucao Milano – Bajern na volšeban način izjednačio! /video/

© Foto : fiba.basketballReprezentativac Srbije Vladimir Lučić
Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2021
Pratite nas
Vladimir Lučić, košarkaš Bajerna iz Minhena, najzaslužniji je za pobedu nemačkog kluba protiv Armanija iz Milana u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige.

Lučić je na 23 sekunde do kraja izveo neverovatno zakucavanje uz faul, a potom je i na osam sekundi do isteka vremena imao mirnu ruku, te je sa linije za slobodna bacanja doneo Bajernu +3, 85:82.

Luđi Datome imao je šut za produžetak, baš kao i Maklolm Dilejni, ali mrežica je mirovala. Bajern je izjednačio i peta utakmica igra se četvrtog maja u Milanu.

Lučić je na kraju utakmicu završio 12 poena, tri skoka i dve ukradene lopte. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Boldvin sa 18 poena, Cipser je postigao 16, a Džonson 12.

Bolji od ostalih kod Milana bio je Dilejni sa 28 poena, dok je Ševon Šilds ubacio 17.

Izabranici Andree Trinkijerija gubili su čitavog meča, što je značilo da bi takva završnica, u kojoj bi izgubili, dovela do eliminacije kluba iz Evrolige, međutim u poslednjoj četvrtini uspeli su da se vrate i preokrenu.

Milano je imao veoma važan napad na 30 sekundi do kraja. Manekeni, kako je nadimak ovog kluba, imali su +2 i loptu u rukama, ali Dilejni nije uspeo da poentira i usledila je kontra.

Lučić je na spektakularan način zakucao i minhenski klub preuzeo je vođstvo, 83:82. U narednom napadu Šilds je napravio faul, te je lopta na osam sekundi do isteka bila u rukama domaćina.

Bivši kapiten Partizana je fauliran, na sreću navijača Bajerna pogodio je oba slobodna bacanja i kako gosti u poslednjem posedu nisu uspeli da poentiraju, nemački klub je izjednačio na 2-2.

Od četiri plej-of para, posle četiri utakmice poznat je samo jedan učesnik Fajnal fora Evrolige – CSKA. U preostala tri duela sve je otvoreno, te ćemo videti ko će slaviti u majstoricama između Barselone i Zenita, Milana i Bajerna i Efesa i Real Madrida.

Ruska kaznena ekspedicija izborila majstoricu protiv španskog giganta! /video/

Italijan se naljutio zbog pitanja o Srbinu: Šta hoćete od mene? Bio je fantastičan, jeste srećni?

Jokićev šmekerski odgovor na histeriju u Americi /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala