Ko sve stiže na Egzit

© exitfest.orgEgzit festival
Egzit festival - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2021
Pratite nas
Svoje učešće na proslavi 20 godina festivala Egzit u Novom Sadu potvrdilo je 20 novih izvođača odlučni da, nakon svega što se desilo u prethodnih 14 meseci zbog korona virusa, na Petrovaradinskoj tvrđavi od 8. do 11. jula ujedinjeni slave život, saopštili su organizatori najvećeg muzičkog festivala u ovom delu Evrope.

Na zahtev publike, stiže Artbat, trenutno jedni od vodećih svetskih elektronskih izvođača, čiji fan je i veliki David Guetta, zatim sjajan izraelski kantautor Asaf Avidan, hitmejkeri Meduza s preko milijardu slušanja na video i striming platformama, zatim Hot Since 82, i jedan od najvećih evropskih hevi metal bendova Sabaton.

U novoj jakoj postavi posebno se ističu vlasnik megahita „Breaking Me", nemački producent DJ Topic, globalno voljena muzička umetnica Amira Medunjanin, kao i super popularni domaći elektro-rok duo Buč Kesidi, navodi se u saopštenju Egzit tima, uz podsećanje da se svi oni pridružuju ranije objavljenim hedlajnerima, koje predvode David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Four Tet, Solomun, Boris Brejća, Paul Kalkbrenner, Nina Kravitz, Honey Dijon, Metronomy, Sheck Wes.

Vest da je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potvrdio da će proslava dve decenije Egzit festivala biti održana ove godine izazvala je oduševljenje festivalskih fanova širom sveta, i probudila je nadu da, uz ubrzanu vakcinaciju i poštovanje mera, možemo gledati u skori izlaz iz pandemije, navodi se u saopštenju za medije.

Za lakšu organizaciju dolaska na festival, Egzit je lansirao omiljenu prodajnu akciju "Kupi 4, zgrabi 5", u kojoj se na četiri kupljene ulaznice peta dobija besplatno, a trajaće do isteka ograničene količine zaliha.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala