Bobanov šou i bez Luke, „Čudovište“ se Pokuševskom osvetilo za Jokića /video/

© AP Photo / Derick HingleZajon Vilijamson i Boban Marjanović
Zajon Vilijamson i Boban Marjanović  - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2021
Pratite nas
Boban Marjanović, srpski reprezentativac, imao je briljantnu sekvencu u pobedi Dalasa nad Detroitom (115:105) i za manje od deset minuta na parketu imao je četiri poena, sedam skokova i dve asistencije, dok Aleksej Pokuševski nije imao svoje veče u dresu Oklahome.

Tim Dalasa je do trijumfa stigao bez svog najboljeg igrača Luke Dončića, ulogu lidera je preuzeo Tim Hardavej sa 42 poena, a trener Rik Karlajl je pružio šansu i Marjanoviću, koji je ponovo oduševio svojim košarkaškim znanjem.

Uz poene i skokove, popularni Bobi je „prodao“ i briljantnu asistenciju za televizijske špice, nije ga omelo to što je bio blokiran u pokušaju šuta, uhvatio je loptu i iza leđa je poslao Hardaveju za lak pogodak.

Za razliku od Marjanovića, razloga za slavlje nije imao Aleksej Pokuševski čija Oklahoma je izgubila od Nju Orleansa sa 109:95.

Mladi srpski košarkaš je upisao osam poena i devet skokova, ali je promašio čak 13 šuteva iz igre, najviše u svom timu za 27 minuta provedenih na parketu.

Prvi igrač meča bio je čudovišni Zajon Vilijamson, koji je vodio svoj tim do pobede sa 27 poena, osam skokova i šest asistencija, dan pošto ga je Nikola Jokić izblokirao u duelu sa Denverom, u poslednjim sekundama meča i time direktno uticao na poraz Nju Orleansa.

► Jokić zaustavio „Čudovište“! /video/

► „Jokić je tvrd orah, rekao mi je da Srbi ne odmaraju!“ /video/

► Meloun je znao još pre pet godina: Ne bih ga trejdovao ni za koga na svetu!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala