Albanac i dalje trguje srpskim blagom

© AP Photo / Thomas FreySrpski fudbaler Luka Jović na utakmici svog Ajntrahta i Štutgarta
Srpski fudbaler Luka Jović na utakmici svog Ajntrahta i Štutgarta - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2021
Pratite nas
Jedan od najboljih menadžera s Balkana Fali Ramadani imao je sastanak s čelnicima Intera na kome su glavna tema bili Srbi!

Albanac koji je poznat kao odličan pregovarač, je prema pisanju italijanskog Tutosporta sedeo za stolom sa rukovodiocima nero-azura, a pričalo se o dolasku Nikole Maksimovića koji se nalazi pred istekom ugovora sa Napolijem.

​Svega mesec dana ostalo je srpskom reprezentativcu do isteka saradnje s Napolitancima, a vrlo lako bi nebeskoplavi dres mogao da zameni crno-plavim. Ipak, nije Maksimović bio jedini Srbin o kojem se pričalo na pomenutom sastanku.

UEFA - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2021
Fudbal se umalo raspao, a Čeferin objavio bojkot: „Dosta nam je kukavica“
Navodno je Albanac Fali Ramadani ponudio Interu i Luku Jovića koji je njegov klijent, trenutno na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta, a inače je član Reala. 

Inter je nadomak titule u Seriji A, imaju čak 11 bodova više od drugoplasirane Atalante pet kola pre kraja, imaju dvojicu odličnih napadača Romelua Lukakua i Lautara Martineza, pa je mala verovatnoća da bi pristali da dovedu Jovića da im bude rezerva, koju mi morali da plaćaju čak pet miliona evra, koliko je Lukina godišnja plata.

Ipak, ostaje da se vidi kako će se odvijati stvari na relaciji Ramadani, Srbi i Inter.

Podsetimo, španski mediji su nedavno pisali da je pretresena kuća Falija Ramadanija na Majorki, kao i da su istražitelji odneli kompjutere i svu dokumentaciju koju su zatekli. Dnevni list „As“ naveo je da je Ramadani samo od transfera Luke Jovića iz Ajntrahta u Real, vrednog 60 miliona evra, zaradio devet miliona evropskih novčanica, mada se konkretno Lukin transfer u slavni madridski klub ne pominje kao predmet istrage.

► Razlog za „revoluciju“ – čuvena replika iz filma Emira Kusturice

► Zvezdini „klinci“: Želimo još mnogo titula

► Matićev Junajted zgazio „vučicu“! /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala