Vesti: O čemu je Moskva spremna da razgovara sa ukrajinskim rukovodstvom /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Kremlj nije dobio zvaničan predlog predsednika Ukrajine o susretu sa ruskim liderom u Vatikanu. O čemu je Moskva spremna da razgovara sa aktuelnim ukrajinskim rukovodstvom otkriva u ekskluzivnom intervjuu za Sputnjik šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.
  • Reagovanja kosovskih zvaničnika na tzv. „non pejper“ je običan blef jer ne žele kompromise, a optužbe i ponašanje, pa čak i najave protesta, su oproban sistem Prištine da dobije ono što želi u potpunosti, poručuju stručnjaci.
  • Francuski generali upozoravaju da državi preti građanski rat. Vlast je nemoćna da zaustavi odvajanje delova teritorije na kojima živi islamsko stanovništvo afričkog porekla i zemlji preti „kosovizacija“, kažu stručnjaci.
  • Više zemalja najavilo hitno slanje pomoći Indiji čiji je zdravstveni sistem na pred kolapsom. Ako taj soj kovida dođe u Srbiju kliničke slike neće biti tako teške jer smo vakcinacijom postigli određeni imunitet, kaže Ana Gligić.
  • Prvi čovek opštine Budva Marko Carević objašnjava zašto treba da bude predsednik Crne Gore.
  • Strategija Vlade Srbije za upravljanje državnim firmama, poručuju ekonomski eksperti, biće korak napred ako dobiju profesionalni menadžment.

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala