Na koga liči Toni Bler: Nova frizura bivšeg britanskog premijera zapalila mreže /foto, video/

© Foto : Youtube/ITV News/PrintscreenToni Bler, bivši premijer Velike Britanije
Toni Bler, bivši premijer Velike Britanije - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2021
Pratite nas
Nova frizura bivšeg britanskog premijera Tonija Blera „zapalila“ je društvene mreže i izazvala lavinu komentara. Brojni korisnici pitaju se na koga liči Toni Bler, a odgovori idu od demona iz „Isterivača duhova“, preko Doka Brauna iz „Povratka u budućnost“, do Boba i „Tvin Piksa“.

Bler se sa novom frizurom, dužom sedom kosom, pojavio u intervjuu koji je dao Polu Brandu sa Aj-Ti-Vi-ja, u kom je govorio o referendumu za škotsku nezavisnost.

​Međutim, više pažnje od samih Blerovih stavova, izazvala je njegova frizura.

Tako su ga, zbog frizure, neki korisnici društvenih mreža uporedili sa demonom Vigom iz „Isterivača duhova“, doktorom Huom, junakom britanske naučno-fantastične serije iz šezdesetih godina, Dokom Braunom iz „Povratka u budućnost“ ili sa Belim Hodačem iz „Igre prestola“.

​Drugima je transformacija frizure nalikovala na onu koju je svojevremno imao glumac Nikolas Kejdž, dok je neke podsetio na Goluma iz „Gospodara prstenova“.

​Dok su neki kritikovali da ljudi u Blerovim godinama ne bi trebalo da nose dugu kosu, osim ako nisu Gandalf iz „Gospodara prstenvoa“, drugi su navodili da ima i uspešnih primera, ili bar sličnih Bleru.

​Duža kosa i brada postali su popularni u vreme zatvaranja frizerskih salona zbog pandemije virusa korona. Saloni su u Britaniji ponovo otvoreni 12. aprila, a kada su počeli da rade, zabeležene su velike gužve.

Autor intervjua Pol Brand komentarisao je kako mu je Bler, u neformalnom razgovoru, kazao da se „raduje šišanju“,

​Blerov vizuelni eksperiment mnoge je podsetio i na frizure iz osamdesetih godina i tadašnje trendove.

​Drugi su podsetili kako je Bler izgledao sedamdestih godina, u mladosti.

​Neke od korisnika podsetio je i na Ubicu Boba iz serije „Tvin Piks“, međudimenzionalno biće koje se hrani bolom i tugom.

​Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala