Carević: Zašto treba da budem predsednik Crne Gore

© Sputnik / SputnjikSputnjik intervju
Sputnjik intervju - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2021
Pratite nas
Par meseci uoči sada već istorijskih parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, opština Budva bila je pravo poprište, a mnogi ocenjuju da je bila i svojerstan probni balon tadašnje vladajuće koalicije. Čovek koji je bio nosilac promena i čija politička karijera konstantno raste bio je naš gost - predsednik opštine Budva Marko Bato Carević.
Sputnjik intervju: Marko Bato Carević

Kao član Nove srpske demokratije koja je deo Demokratskog fronta Carević je podržao formiranje nove crnogorske vlade. Pitali smo ga da li je prošlo dovoljno vremena da možemo da ocenjujemo njen učinak? Šta je goruće pitanje u Crnog Gori? Čime bi sebe preporučio da bude crnogorski predsednik? Da li je Zdravko Krivokapić u stanju da se nosi sa sve većim izazovima koji ga čekaju? Ima li rešenje za sukob između ministra pravde i premijera zbog Srebrenice? Kome smeta Temeljni ugovor sa SPC i zašto se zbog njega podižu tenzije? Zašto je važan popis i kada bi mogao da bude održan? Šta je prepreka za formiranje vlasti u Nikšiću I kakve su prognoze za izbore u Herceg Novom? Kakva su očekivanja za ovu turističku sezonu?

Emisiju koju vodi i uređuje Nataša Milosavljević slušajte na talasima radija Studio B u 21 sat i gledajte na našem Jutjub kanalu.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala