Nokaut iz Srbije nije dovoljan: „Moraš da budeš bezobrazan da bi te Zapad prihvatio“ /video/

© Foto : Skrinšot / Jutjub / MMAPLtvAleksandar Ilić
Aleksandar Ilić - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2021
Pratite nas
Aleksandar Ilić, srpski MMA borac, zabeležio je drugi nokaut u prestižnoj organizaciji KSV, čime je potvrdio svoje mogućnosti i demantovao negativne komentare sa kojima se suočavao posle prethodna dva neuspeha.

Član tima Fajt kompani, gde sarađuje sa Savom Lazićem, Vasom Bakočevićem i Igorom Krstićem, sjajnom kombinacijom udaraca levom nogom i levom rukom savladao je poljskog borca Adrijana Dudeka.

Iako je Ilić dobio poziv svega nekoliko nedelja pred meč, on je to prihvatio, izašao na megdan i pobedio već u prvoj rundi, ali – to nije dovoljno.

​MMA sport je šou za publiku, koja očekuje, pored borilačkih veština i žestoke reči, prozivke, zlu krv među borcima.

Ilić im je ovoga puta, za razliku od prethodnih mečeva, dao i to jer je uputio otrovne strelice prema trojici boraca iz Poljske pre i posle pobede nad Dudekom.

„Pomešana su mi osećanja, očigledno je da moraš da budeš bezobrazan da bi te publika na Zapadu prihvatila. Ja sam dao taj intervju posle meča, šefovi su oduševljeni i očigledno je da to mora. Mislim to što sam rekao, ali daleko od toga da ne poštujem te borce, osim Jakubica“, istakao je Ilić za Triangl TV.

U krvavom oktagonu Ilić je ostavio sjajan utisak, ali je posle svega imao pomešana osećanja zbog odjeka u javnosti posle prethodna dva poraza u KSV.

„Veliki pritisak je bio na nama, ne mogu da lažem. Ljudi nisu svesni šta je kada uđeš unutra, taj Dudek je čovek koji je četiri čoveka poslao u nokaut, došao je da pobedi, domaći je takmičar, ali se moje iskustvo pokazalo. Niko ovde ne dolazi da se igra, ali nas ovde dovode kao meso i to je realno“, istakao je Ilić.

► Srpski Džoker nokautirao protivnika u prvoj rundi /video/

► Petra bi da oteraju iz Crne Gore – zbog srpske trobojke?!

► Sudije oštetile srpskog borca, nokaut godine u UFC! /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala