Banjalučka novinarka i blogerka poginula u planinarskoj nesreći u Sloveniji

© Sputnik / Brankica RistićNeko pali dve, neko deset sveća. Neko velike, neko male. Svake godine isto. Koliko sveća toliko ubijenih duša....
Neko pali dve, neko deset sveća. Neko velike, neko male. Svake godine isto. Koliko sveća toliko ubijenih duša....  - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2021
Pratite nas

Kako je napisala na svom blogu, od skoro deset godina rada u banjalučkim redakcijama, ostao joj je „samo“ nadimak B.B. i velika ljubav prema pisanoj reči.

Nedavno se u njenom srcu rodila još jedna velika ljubav, ljubav prema planinama i planinarenju, piše „Srpska Info“.

Nije stigla da osvoji sve „dvatisočake“, kako Slovenci zovu planine više od 2.000 metara visine. Nije dala sudbina.

U deset godina novinarskog staža, najduže je radila u dnevnim novinama „Fokus“ i „Euro Blic“. Više od pet godina bila je deo „Euro Blic“ tima. A onda je odlučila da okrene list i promeni sve: profesiju, grad, državu, način života. Otišla je u Sloveniju, u potrazi za boljim životom i novim iskustvima.

„Prvo sam pokušala da menjam svet, a onda sam shvatila da, pre svega, moram da promenim sebe. Negde na internetu sam pročitala da za početak, treba da izađeš iz neke svoje komfor zone, pa sam spakovala kofere i otišla u drugu državu – iz  Bosne i Hercegovine u Sloveniju. Shvatila sam da je ljudima danas u stvari najbitnije da budu lepi, te sam uplovila u kozmetičke vode“, napisala je Borka na svom blogu.

Rado je dolazila kući, bez nje nisu mogla proći slavlja i lepi događaji u Banjaluci, prenose Novosti.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala