Sudije oštetile srpskog borca, nokaut godine u UFC! /video/

© AFP 2023 / ALEX MENENDEZKamaru Usman i Horhe Masvidal
Kamaru Usman i Horhe Masvidal - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2021
Pratite nas
Stefan Sekulić, srpski MMA borac, posle više od dve i po godine vratio se u oktagon i kontroverznom odlukom sudija poražen je od Dvajta Grenta.

Prethodan period bio je veoma buran za srpskog borca, pošto je odslužio suspenziju zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, a potom je bio i povređen.

Konačno se vratio u oktagon i nažalost poražen je od Grenta odlukom sudija, s čim nisu mogli da se saglase brojni američki stručnjaci.

Prva runda bila je veoma uzbudljiva. Sekulić je pretio, pre svega nožnim udarcima, a Grent je uspeo da se trgne i sa nekoliko konkretnih poteza uzdrma protivnika.

Druga runda pripala je Sekuliću, bio je agresivniji, sjajno je kombinovao udarce i Grent se panično branio. Treća faza bila je odlučujuća, tu je Grent vešto izbegavao udarce i arbitri su na kraju dali pobedu Dvajtu Grentu.

Ovo je bio samo uvod u spektakl između Kamara Usmana i Horhea Masvidala.

Usman je ponovo obranio šampionski pojas UFC velter kategorije, s tim što je ovoga puta to uradio na spektakularan način – nokautaom u drugoj rundi.

Prethodna borba Usmana i Masvidala bila je dosadna, delovalo je da će ovoga puta biti slično, ali u drugoj rundi situacija se promenila.

Masvidal je pokušao da provokacijama uđe u glavu Usmana i to ga je koštalo. Aktuelni šampion je preciznim direktom poslao rivala na pod i potom je sa nekoliko udaraca završio posao.

​► „Veseli se srpske rode“ odjekivalo Budvom – veličanstven doček Petra Liješevića /video/

„Ti si ponos Njegoševe Crne Gore“: Petra su u Crnoj Gori dočekale srpske trobojke /foto, video/

Uz tri prsta i bez obeležja Crne Gore – sudije nisu dozvolile Petru da osvoji zlato /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala