Roditelji prijavili pokušaj otmice dece u Zemunu, policija istražuje šta se dogodilo

© Sputnik / Ivana AntićMUP Srbije
MUP Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2021
Pratite nas
Roditelji su u petak uveče prijavili pokušaj otmice dece oko 20 časova u ulici Stojana Dečermića u zemunskom naselju Altina,. Policija je izašla na teren i trenutno se utvrđuju okolnosti, kažu u MUP-u.

Policija je potvrdila RTS-u da su dobili prijavu za pokušaj otmice dece i da su odmah preduzeli sve potrebne aktivnosti kako bi rasvetlili ceo slučaj. 

Na društvenoj mreži Fejsbuk kruži obaveštenje za sve roditelje zemunskog naselja Altina, u kome se navodi da je u petak uveče oko 20 časova u ulici Stojana Dečermića pokušana otmica dece.

Jedan od roditelja je napisao na Fejsbuku da je crni „pežo 508“ u kom su bili jedan mlađi muškarac i žena od 40 godina pokušali da uvuku njegovo i komšijino dete u automobil.

„Nudili su im sokove, da uđu u auto da se „ugreju“ i malo provozaju. To je trajalo oko 30 minuta, a iz vozila su deca posmatrana više od dva časa“, navodi jedan od roditelja na „Fejsbuku“, prenosi RTS.

Kako se dodaje, velika sreća je da je bilo ukupno sedmoro dece na okupu različitog uzrasta i da su se svi, sve vreme držali zajedno.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala